Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mivel lehet elzavarni?

Steve Vegas kérdése:

Mivel lehet elzavarni?

Figyelt kérdés

Tehát, 8 éves korom óta, egy manó lakik az ágyam alatt. Ezzel még semmi baj, csak nem hagy aludni. Amint elalszok, felkelt, és kér egy százast. Ha nem adok, idegesítő hangon elkezdi mondani, hogy ÉBREDJ! és elkezd rajtam ugrálni. Kezd elfogyni a pénzem. Mit csináljak? Próbáltam már palacsintát rakni az erkélyre és kizárni, de anyukám beengedte. Szóval, most nem tudom mit tegyek. Esetleg, kölcsön kérjek pénzt? Értelmes válaszokat!

Ugyan itt Szovjet és Singer varrógép eladó jutányos áron!

2012. ápr. 6. 22:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
Van egy ötletem. Robbantsd fel az egész k***a várost...Legalább szétszóródnak több felé :D
2012. ápr. 8. 18:21
 52/73 A kérdező kommentje:
De akkor többen lesznek (lsd. mikor megöltem, 2-en lettek(LSD???(Azért ne kezdd el nyalogatni a képernyőt)))
2012. ápr. 8. 23:06
 53/73 anonim ***** válasza:
amíg nem viszik el a varrógépet varrj egy nagy zsákot és tedd bele mind
2012. ápr. 8. 23:19
 54/73 FVG ***** válasza:
Vegas! fel kell gyújtsad a házatokat! nincs más megoldás, sajnos el kel fogadd a dolgot. Nyisd ki a gázt, és menj ki, majd egy idő után csöngess be. ennyi... ki kell nyírni őket!
2012. ápr. 9. 11:49
 55/73 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam! Megnyitottam a gázt, elmentem, egy idő után becsöngettem, és rájöttem, hogy központi fűtésünk van :SS
2012. ápr. 9. 12:07
 56/73 Dorina16 válasza:
59%
Gyújtsd fel az ágyad és megoldódik a gond! Fontos: Legyél az ágyadon végig! ;)
2012. ápr. 9. 14:28
 57/73 anonim ***** válasza:

A manók szoktak játszani a varrógéppel?

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..

2012. ápr. 9. 14:43
 58/73 A kérdező kommentje:
1 szer becsípte az ujjukat, azóta békén hagyják
2012. ápr. 9. 15:15
 59/73 anonim ***** válasza:

Mi történt azóta????

Élnek még a kis bestiák? Tpp: Fogj egy szikszalag tekercset és kötözd őket össze. Menj le gyúgyjst tüzet és dobd be őket a tűzbe. és a varrógép érdekelne hogy kb. hányszor hány centi mert úgy lehet nem fér be a házba :/

2012. ápr. 9. 19:56
 60/73 FVG ***** válasza:
központi főtés??? fene.. Szerezz egy gázpalackot valahol, és innen folytasd a 2. ponttól.
2012. ápr. 9. 20:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!