Steve Vegas kérdése:
Mivel lehet elzavarni?
Figyelt kérdés
Tehát, 8 éves korom óta, egy manó lakik az ágyam alatt. Ezzel még semmi baj, csak nem hagy aludni. Amint elalszok, felkelt, és kér egy százast. Ha nem adok, idegesítő hangon elkezdi mondani, hogy ÉBREDJ! és elkezd rajtam ugrálni. Kezd elfogyni a pénzem. Mit csináljak? Próbáltam már palacsintát rakni az erkélyre és kizárni, de anyukám beengedte. Szóval, most nem tudom mit tegyek. Esetleg, kölcsön kérjek pénzt? Értelmes válaszokat!
Ugyan itt Szovjet és Singer varrógép eladó jutányos áron!
2012. ápr. 6. 22:17
22/73 anonim válasza:
ha meg tudod oldani a sorozatgyártást akkor leszerződhetünk...
23/73 anonim válasza:
Állj fel ágyra, vegyél a nyakadba egy rummal és napraforgómaggal töltött pulykát ami be van forgatva mézbe. Kezdj el egy lábon ugrálni úgy, hogy csak a lábujjad érje a párnát öltsd ki a nyelved és lihegj. Ezt csináld 5 másodpercig aztán vegyél egy lángszórót és kezd el perzselni magadról a szőrt. Ha ez megvan akkor húzz a fejedre egy edényt, a kezedbe vegyél egy fém merőkanalat és kezdd el ütni a merőkanállal az edényt ami a fejeden van. Ha ez is megvolt akkor már csak egy dolgot maradt. Vegyél 50kg C4 robbanószert és rakd körbe a manót vele az ágyad alatt. Húzz egy vezetéket és menny kb. 1km távolságra. Közben legyen rajta az edény a fejeden, majd robbantsd meg a C4-et. Nem hogy a manó eltűnik, de az egész házad. Egészségedre!
24/73 A kérdező kommentje:
úgy tűnik kiütöttem őket. A pulykás nem vált be. Nem robbantak fel, hanem egy bálna esett le az égből. Kénytelen vagyok sorozat gyártani. Apropó. Bálna eladó.
2012. ápr. 6. 22:46
25/73 anonim válasza:
Heuréka! Megvan! Indísd el Justin Bieber egyik számát. FIGYELEM! HASZNÁLJ MEGFELELŐ FÜLVÉDŐFELSZERLÉST!
26/73 anonim válasza:
Justin Bieber? Őt már megölettem az embereimmel.
Felvételekkel tudom bizonyítani:
27/73 A kérdező kommentje:
Nem volt elég erős. Mos nem hallok semmit. Félek. Mivan, ha nem hallom meg, hogy jönnek????
2012. ápr. 6. 22:54
28/73 anonim válasza:
Ideje lenni kijózanodnod kisfiam!
Üdv. Anyád!
29/73 anonim válasza:
Ui.: Hagyd már szegény macskákat!
30/73 A kérdező kommentje:
Te nem lehetsz! Téged elrabolt Bush elnök!!!
2012. ápr. 6. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!