Mivel lehet elzavarni?
Tehát, 8 éves korom óta, egy manó lakik az ágyam alatt. Ezzel még semmi baj, csak nem hagy aludni. Amint elalszok, felkelt, és kér egy százast. Ha nem adok, idegesítő hangon elkezdi mondani, hogy ÉBREDJ! és elkezd rajtam ugrálni. Kezd elfogyni a pénzem. Mit csináljak? Próbáltam már palacsintát rakni az erkélyre és kizárni, de anyukám beengedte. Szóval, most nem tudom mit tegyek. Esetleg, kölcsön kérjek pénzt? Értelmes válaszokat!
Ugyan itt Szovjet és Singer varrógép eladó jutányos áron!
utolsó hozzászóló,csak az köt bele ilyenekbe,aki elhiszi.
amúgy meg küld el őket az alkaidához kirándulni!
Noncsi98!
addig szólsz le minket, amíg hozzád be nem költözik pár manó..... akkor majd jöhetsz te is tanácsot kérni..
Én nem fogok segíteni Noncsy! Ja, am a varrógép nem kamu(persze a manók sem) :) télleg eladó, csak senki nem veszi meg, ezért ide is felratam :D szóval, kinek kell?
Egyébként kösz az ötleteket! DE 1 elpusztult! bal lábbal kelt fel, és kibicsaklott a bokája, éhen halt! Végre, még van 36. igen, szaporodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!