Tehát, 8 éves korom óta, egy manó lakik az ágyam alatt. Ezzel még semmi baj, csak nem hagy aludni. Amint elalszok, felkelt, és kér egy százast. Ha nem adok, idegesítő hangon elkezdi mondani, hogy ÉBREDJ! és elkezd rajtam ugrálni. Kezd elfogyni a pénzem. Mit csináljak? Próbáltam már palacsintát rakni az erkélyre és kizárni, de anyukám beengedte. Szóval, most nem tudom mit tegyek. Esetleg, kölcsön kérjek pénzt? Értelmes válaszokat!
Ugyan itt Szovjet és Singer varrógép eladó jutányos áron!
szedj össze annyi százast amennyit csak bírsz, aztán szerezz egy nagy elektromágnest :D
2012. ápr. 6. 22:22
4/73 FVG válasza:
2 féle megoldás van:
1.: Adj neki feladatokat a lóvéért. mosogasson, írjon leckét, stb... addig is békén hagy, és alhatsz.
2.: fogd meg, és taposd ki a belét.
2012. ápr. 6. 22:24
5/73 anonim válasza:
Verd szét egy "bézbózütővel".
2012. ápr. 6. 22:24
6/73 A kérdező kommentje:
Nem, nem cigány. Azt mondja, valami ukrán segédmunkás. És egy puska van nála. Szerintem inkább nem próbálom meg munkára fogni, se megverni... ://
2012. ápr. 6. 22:26
7/73 anonim válasza:
Hasonló problémával küzdök, nekem a Loch Ness-i szörny lakik az ágyam alatt ő meg mindig hámúszat kér tőlem. Így látatlanban azt tudnám javasolni, hogy próbáld meg vascsűvel orrnyergen vágni, az általában megoldja az efféle helyzeteket.
2012. ápr. 6. 22:27
8/73 FVG válasza:
Adj neki enni, és mérgezd meg!
2012. ápr. 6. 22:30
9/73 anonim válasza:
Fegyver van nála? Akkor egyszer várd meg, hogy ő aludjon el, és fojts rá izomból szánalmas kis testére.
2012. ápr. 6. 22:31
10/73 anonim válasza:
manók nem léteznek, az egy reptoid cserkész ami manónak adja ki magát
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!