Csajok mit tennétek ebben a virtuáis helyzetben? Csak egy kis képzelőerő.
Figyelt kérdés
szóval most azt képzeld el hogy szépen eléd lépek,megjegyzem milyen csini vagy, mélyen a szemedbe nézek, átölellek és adok puszit:)) mi a válasz reakciód? egy olyan kis virtuális valóságban vagy ahol bármit elképzelsz (tárgyat, személyt, ott teremhet:) a döntés rajtad áll:)2009. jún. 13. 19:55
21/33 anonim válasza:
jajj de drága vagy :D tuti kapnál egy csókot :P
22/33 A kérdező kommentje:
:))
2009. jún. 15. 11:35
23/33 anonim válasza:
attól függ hogy nézel ki.
ha az esetem vagy: mosolygok, megköszönöm, és megcsókollak /ha már ez legalább a 2. találkozásunk/
ha nem tetszel: "köszi" mosolygok, aztán kitérek az utadból, hogy ne próbálkozz xD
14/L
24/33 A kérdező kommentje:
jajj, nem is biztos hogy próbálkoznék, tényleg ha már átölelhetem a leányzót és őszintén elmondhatom, meghallgatja hogy csininek találom, és adhatok neki egy puszit, boldogan folytatódik a napom:) mert én már csak az ilyen kis dolgoknak is tudok örülni:)
2009. jún. 15. 12:13
25/33 anonim válasza:
A képzeletemben jól nézel ki, szal nagyon örülnék mikor puszit adsz, ezért én is adnék neked. Ez folytatódna a hálószobában. Reggel felébrednénk és folytatnánk, azután pedig elmennék valami közös programot csinálni.
26/33 anonim válasza:
Ha jol neznel ki, akkor radmosolyognek, megcsokolnalak, hoznek valamit inni vagy szivni, aztan szexelnenk egy jot es miutan elaludtal, elvennem az ertekeidet es lelepnek:)))
27/33 anonim válasza:
22:45 ez rohadt nagy :D:D:D:D Jó fej vagy de remélem soha az életben nem találkozok veled XDXD
28/33 anonim válasza:
szerintem már az is cuki hogy ilyet kitalálsz:D
aranyos vagy:))
am hány éves vagy?
mert ám attól is függ sok ember válasza:D
16/L
29/33 anonim válasza:
ha jól nézel ki akkor max.elolvadnék :D:D
ha nem,meg lekevernék eggyet.
30/33 anonim válasza:
Én visszacsókolnálak. :)
Erre te??? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!