Csajok mit tennétek ebben a virtuáis helyzetben? Csak egy kis képzelőerő.
Figyelt kérdés
szóval most azt képzeld el hogy szépen eléd lépek,megjegyzem milyen csini vagy, mélyen a szemedbe nézek, átölellek és adok puszit:)) mi a válasz reakciód? egy olyan kis virtuális valóságban vagy ahol bármit elképzelsz (tárgyat, személyt, ott teremhet:) a döntés rajtad áll:)2009. jún. 13. 19:55
11/33 anonim válasza:
Ha jó pasi vagy...el se engednélek:D és még meg is csókolnálak...utána a többi már hálószoba titok:D
12/33 anonim válasza:
Őszintén? Hát jó... Ott teremne a kedvesem, aki dühében agyon akarna téged verni (pedig nem verekedős)... De sikerülne lebeszélnem róla, hiszen te nem tudhattad, hogy van barátom... Végül elengedne téged, én meg kedvesen bocsánatot kérnék... te erre eltűnnél, én meg egy hatalmasat szeretkeznék a párommal... :D....
.. hát bocs...
13/33 A kérdező kommentje:
:)) nem kell bocsit kérni, az én megnyilvánulásom volt túl heves:) pedig én csak..na mindegy:)
2009. jún. 13. 21:30
15/33 anonim válasza:
Én... pontosan olyannak képzelnélek el mint a padtársam :$ Nagyon szeretem. Belezúgtam...de csak barátok vagyunk. Vagy mint Edward Cullen :) Én szeretném ha most valaki szeretne, örülnék neki, ha most itt lehetnél velem :)
16/33 A kérdező kommentje:
természetesen, nagyon szívesen..és..és..bármikor:)
2009. jún. 13. 22:09
17/33 anonim válasza:
Bárcsak igaz lenne :) De per pillanat nagyon magányos vagyok, semmit nem tudok csinálni :(
18/33 anonim válasza:
megmondanád hogy miért kellett lepontozni a válaszomat
ezt:arinak tartanál? hm az jó........................................
19/33 A kérdező kommentje:
megmondanád hogy miért kell azt hinned hogy én pontoztam le? én zöld kezecskét nyomtam...
2009. jún. 14. 16:21
20/33 anonim válasza:
Ezt nekem nem kell képzelnem mert elő szokott fordulni velem és simán kilépek aki,, elém lép"nehogy elsodorjam a sietségembe mikor elszaladok az ilyen megnyilvánulások miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!