Melyek voltak a legviccesebb intők, szaktanárik, igazgatóik. Stb amiket kaptatok és miért kaptátok?
(Nem csak a saját intőkre lennék kíváncsi hanem akár volt osztálytársakéra, rokonokéra...stb)
Nekem több osztálytársam is kapott intőt, mert "csoportosan vizeltek" a testnevelés órán.
(Iskola kör futása alkalmából 9-12 fiú úgy döntött, hogy könnyít magán egy bokorban)
Tisztelt szülő! Tájékoztatom, hogy gyermeke történelem órán varrt, ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem.
(Kijött egy szál a pulcsim aljából és azt dugtam vissza a körző hegyével. A töritanárnő viszont nem tudja, hogy néz ki a varrótű.) :D
Valaki ezzel a szókapocsolattal illette társát: Kapd be a f*szomat.
Az intő szövege a következő volt:
Tisztelt Szülő! Gyermekét szaktanári intőben részesítem, mert étkezésre ajánlotta fel a nemi szervét.
...:D
nekunk van egy tanár aki mindig beir, a legutóbb mentem a tagozatvezetőhöz, mert az volt a feladat, hogy készítsünk étlapot angolul, és mi alkoholos italokat írtunk az étlapra a barátnőmmel, a másik kettő srác meg kocsmát nyitott erre az anglishtanár meg rohant a tagozatvezetőhöz árulkodni, és másnap meg mehettunk le a tagozatvezetőhöz, de szerencsére megusztuk beirás nélkül....
XDDDDDDD
Annyira idegesítő ez a tanár egybként minden hulyeségért beir... előbb én irtam a KUSS szavasat meg a szünetbeli kommunikációt
XDDDD
na ehhez vmi komment,??
Nekem az egyik osztálytársam kapott szaktanárit a semmiért.
HATALMAS XDDDDD
KIMEGY A TANÁR, 15 MÁSODPERC MÚLVA VISSZAJÖN ÉS BE IR NEKI EGY SZAKTANÁRIT. A szövegére már nem emlékszem, viszont vmi fegyelmezetlenséget meg illetlenséget irt be. 1 hétig szakadtam a röhögéstől meg ő is. nekem az volt hogy 1ik haverommal unatkoztunk, vicceket meséltünk egymásnak amitől össze vissza dőltünk a röhögéstől, és egy tanár a folyosó másik végéről ezt nézte, és beírt nekünk egy szaktanárit verekedésért.
Ismerősöm nem tudom milyen intője:
XY papírrepülőbe rejtett narancsokkal dobálta társait.
Én azért kaptam egy osztályfőnöki intőt mert Hannah Monatanat énekeltem órá
n xDD
Hetedikben azzal vádolták meg az osztályunkat, hogy lopjuk az iskolai WC-keféket. Igaz, ott nem volt beírás, de a vád már alapból abszurd.
Poénból ki is került az ajtóra: Wc kefe eladó 400 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!