Igaz az, hogy ha elültetem késő ősszel a tepertőt, tavaszra kis malac lesz belőle?
Argentín vetőtepertőm érkezett. Ha most elülteted, késő ősszel arathatsz/vághatsz.
Mondjuk ebből húsmalac lesz, kevés zsírral, jó a koleszterinnek, de aki a magyaros dolgokat szereti, annak furi.
Nálunk a gyerekek nagyon szeretik.
Egyik barátom próbált ilyet vetni. Valóban könnyen kicsírázik, de 10 palántából 3-4 tapír kel ki, ami nem túl jó arány...
Javaslom Magyar, palántával "oltani", akkor lesz belőle jó minőségű szalonna is, és 10 palántából 9 malac lesz, és csak maximum 1 tapír.
Nem esik jól, hogy tesztelés nélkül ócsárlod a tepertőmet.
A nagyszerű barátod biztos valami olcsó piacit vett vagy interneten rendelte.
Nekem tapírom van róla, hogy minőségi a termékem és cseregaranciát vállalok.
A magyar nekem túl zsíros, ezért is szeretem az argentínt.
Állítólag a Maradona is ilyet vet és arat.
53!
Nem ócsárlom, jó az annak aki szereti a húsmalacot, ill.a tapírt, Valamint javasoltam egy oltási módszert amivel a tepertődet tökéletesen ki lehet bontakoztatni! Legalább mi őstermelők értsünk egyet!
Gratulálok FVG, aranyos kismalac. Bár az és malackáim aranyosabbak :P
mennyi idős a képen? az enyémet rögtön szüret után fényképeztem, de a tied idősebbnek tűnik.
És még egy kérdés: mivel trágyáztad hogy ilyen világos a színe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!