1/8 anonim válasza:
:D Nézted az Animal Planet-et? :D
2/8 anonim válasza:
:O Kismalacok voltak az animalon? :O Én meg lemaradtam róla? :O
3/8 anonim válasza:
Pár százért-ezerért hozzád vágnak a kínai piacon, műanyagból, kerámiából, vasból... :) Szobába az való :)
Ha elő minimalacra gondoltál, ami kb. annyi foglalkozást igényel, mint egy átlagos kutya, azt nem kapsz olcsón. Ha valaki mégis ezt ígéri, akkor számíthatsz rá, hogy mégsem marad kicsi.
4/8 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nem tudja senki.
2011. dec. 14. 01:30
5/8 anonim válasza:
Mondom, olcsón nem kapsz minimalacot, merthogy drága a tartása, meg a tenyészállatok is. Én úgy tudom, hogy 50 körül vannak, és már az sem éri meg a tenyésztőnek igazán, mert a tenyészállatokat külföldről horror árakon hozzák be. De az a biztos, ha megkérdezed egy-két helyen.
6/8 anonim válasza:
Jól gondold meg, inkább családi házba való egy ilyen malac, olyanoknak, akiknek sok szabadidejük van. És akkor már nem árt mellé egy pajtás, pl egy kutya.
Az állatmenhelyre, ahol önkénteskedem is hoztak be egyet, de már szerencsére örökbe fogadták. Szóval, vsz a volt gazdái nem bírtak vele.
Egyébként nekem is nagyon-nagyon tetszenek a kis Mazsolkák. :)
7/8 A kérdező kommentje:
Igen, kertesházba lenne és van kutya is: )
2011. dec. 15. 10:37
8/8 anonim válasza:
Hát szobába csak porcelán,kerámia és műanyag malacot vegyél.De ha akarsz venni egy normális malacot akkor lehet venni kis törpemalacot.Az már sok helyen tartanak panelba is.De ha komolyabban gondolkozol akkor ne a házba vegyél malacot hanem egy ólba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!