Igaz az, hogy ha elültetem késő ősszel a tepertőt, tavaszra kis malac lesz belőle?
Most miért?
Mit gondolsz, honnan lesznek a kismalacok??
A Kismalac termesztés igencsak egy nehéz ága a növénytermesztésnek, ezt mindenki tudja aki ezzel foglalkozik. Ezért olyan drága a disznó hús...én próbálom megtanulni a szakmát de eddig még nem nagyon jött össze. A nagyok azt mondják több évtized is el kell teljen amíg valaki ráhangolódik és teljesen kifejleszti ezt a képességet. Rengeteg dologra kell figyelni, hőmérséklet, talajminőség, tepertőminőség, zsírtartalom, locsolás, növesztés, tápszerek, anyadisznó és a kanok...rengetegen próbálkoznak de csak kevesen tudnak megélni ebből!
Figyelj, manapság már a tojást is kolbászként töltik:
( [link] )
Mindenki találja fel szépen magát, termeljen, növesszen, ültessen, mert ki mint vet, úgy arat!
Kedves Gazdálkodó Kollega!
A disznótermesztés nem teljesen finnugor eredetre vezethető vissza.
Az egyik lelemény ősünk "újította" a dalai láma titkos tanácsadójától.
Honfoglaláskor ez az ősünk (Lenyúl Vezír) elhalálozott és eltemetetett véletlenségből egy tömegsírba.
Az Országház alapozásánál ásta ki egy wejmár.
Egy ott kószáló diák találta meg a Vezír nyerge alól kihulló iratot.
Mivel nem tudta elolvasni eltette és apáról fiúra szállt az.
Végül a dédunokája tudta kikeresni a gugliról, hogy mik is azok a hieroglifák.
Természetesen nem verte nagy dobra, hogy ne nyúlják le a multik.
Kis szektát hozott létre és ültették az első tepertőket, amikből növekedtek az ősmalacok.
A továbbra is titkos recept a csaláldi kláné, melyet egy katakombában őriznek az ősdisznókkal együtt.
Így légi felvételről sem lehet azonosítani.
DE!
Ha küldesz 1.000.000 Eurót a b.számla számomra elküldöm a recept digitális másolatát.
Hogy?
Én honna szereztem meg? Honnan tudok az egészről?
Csőgörényként működöm a Bp-i Csatornaeltávolító KKhtft.-nél és belebotlottam eme járatba.
Bizinyítékként annyi (mivel utána redszeresen lehallgattam a klánt),
hogy gagyi kutyazsírból készült kínji hamisítvány tepertőből sose nől ki,
ugyanis kutyából nem lesz szalonna!
Szla, ha kell küld a pízt és küldöm, hogy mire kell még figyelni, azon kívül, amit leírtam.
u.i.: remélem zsírral öntözted?!
Köszönöm, hogy fényt derítettél ennek a különleges szakmának a tökéletes működtetésének a forrására! Fontolóra veszem az ajánlatod mindenképp. Rengeteg pénzről van szó, viszont azt is tudom, hogy ezt aki egyszer megtanulja, annak problémája az életben többet sose lesz.
"Állítólag a tepertőből kikelt malacok frissen megnyúzott bőrébe takarózva 2012 végén át lehet vészelni a világ végét is!" (részlet Chuck Norris naplójából amit a Nílus partján talált egy kis gyerek, biztos akkor veszíthette el amikor krokodilra vadászott a mindennapi betevő falatért)
Mindenképp megpróbálom beszerezni a megfelelő összeget, egy pár bankot végigjártam már az ötlettel, hogy mire is szeretnék kérni kölcsön pénzt, sokan visszautasítottak azzal az indokkal, hogy őszerintük nem tepertőből lesz a kismalac, hanem Gyurcsány Ferenc hajszálaiból! Megpróbálok benyújtani egy pár EU-s támogatást, remélem velük nagyobb sikerrel járok.
Még egy ingyenes jó tanács a szenszej mivoltodhoz való közelítéshez:
Az a szerény összeg, ami eljuttat a dzsedilét tetejére megszerezhető könnyedén
DE NEM:
- Kérem bankbácsi tudomsokpénz, de kellene, mert izé, hát töpörtyű-e vagyok-e ö ö öö izé
HANEM:
- Ide figyuzz, ha ezt kihagyjátok nagy szarban lesztek, mert kimaradtok az évezred üzleti befektetéséből, amellyel nemcsak a gazdasági válságból való kilábalás, hanem a föld természeti egyensúlyának helyre billenése is be fog következni.
Az apokalipszis elkerülésére és a szenté avatásért nagy ár lenne a Föld bármennyi pénze is?
Ha tönkremegy minden nem sokra tudnak menni és majd sírnak, hogy pedig, ha akkor . . .
Érted már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!