Vettem egy hűtőt. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 13:46
21/39 anonim válasza:
tegnap 18:45 jaja. nem leszel többé forever aloneXD
22/39 A kérdező kommentje:
véletlenül kiesett az ablakon :O visszavigyem a lakásba vagy hagyjam ott?
2011. aug. 9. 12:18
25/39 zsinnye válasza:
Csinálj belőle grillezőt.
1. Tépd le az ajtaját.
2. A hátuljáról szakítsd le a hőleadó rácsot.
3. Miután leszakítottad, rögzítsd az ajtó helyére.
4. Mehet is a kertbe. A hátlapjával lefelé tedd le, és miután tüzet raktál benne, rá is hajthatod a hőleadó rácsot.
5. Indulhat a grillezés.
4. Gyújtsd benne tüzet, mehet rá a faszén
26/39 A kérdező kommentje:
nagyon jó ötlet.köszönöm, hogy ennyi ötletet adtatok nekem és rászántatok erre a kérdésre pár percet.remélem még fogtok írni ötleteket mert még van 10 hűtőm és azokkal se tudok mit kezdeni.köszönöm!
2011. aug. 9. 19:47
27/39 anonim válasza:
Hát nem tudom.
Miért mit akarsz vele csinálni?
Szóval én a te helyedben használnám és kaját tartanék benne.
:D
28/39 A kérdező kommentje:
és a többivel mit csináljak?
2011. aug. 9. 20:46
29/39 anonim válasza:
Rágom a rágómat ,megállok sírok és röhögök ,aztán tovább rágom a rágómat és megint elsírom magam miközben röhögök...mire nagy nehezen minden komment után röhögtem és sírtam ,elértem a végét erre olvasom a válaszokat és annyira elkezdtem röhögni ,hogy kiköptem a rágómat miután annyira röhögtem és sírtam ,hogy majdnem megfulladtam miatta a torkomon akadt rágótól....XD..LOL...EZ KOMOLY!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!