Vettem egy hűtőt. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 13:46
11/39 anonim válasza:
1. vegyél hűtőt
2. add el
3. nosztalgiázz, hogy milyen szép is volt azzal a hűtővel
4. törj be a hűtő mostani gazdájához, akinek a török nagynénije az ajtóban vár és azt kiáltja: MI LET VELED MIGELÍTÓ!
5. orgiázz 10 nőstény gekkóval
5.kieg.: lehet 11 is, kinek a papné kinek a misebor...
12/39 anonim válasza:
mássz bele és jól csukd be az ajtót magad után, hátha a vakum miatt nem tudod kinyitni
14/39 A kérdező kommentje:
verd bele te >:(
2011. aug. 3. 16:25
15/39 anonim válasza:
Csinálj egy hóembert és tedd bele,hogy ne olvadjon el:o
És lehet egy Hóember barátod!*-*
16/39 anonim válasza:
Kapcsoljd el a villanyt a lakásban. Nyisd ki a hűtő ajtaját, Ott lesz a fény!
17/39 B. Elek válasza:
1. szilvásbuktát mert azt szeretem
2. közösülj vele (ha nincs hűtőd a szomszédé is jó[bónusz ha előttük csinálod]
3. majd menj bele a hűtőbe és zárt magadra 2 napra. közben 10 percig tartsd vissza a levegőt
18/39 dq válasza:
Szedj ki a hűtőből egy alkatrészt, add el, és ha nemműködik a hűtőd mondd azt, hogy elromlott, gariztasd be, és kapsz egy új hűtőt. És kezd elölről. Az alkatrészekből befolyt pénz 50%-át meg add nekem a hasznos tanácsért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!