Miért is kellene átadnia a helyemet? :D
Figyelt kérdés
Öreg néni: ingyen utazik. Én többet fizetek az ülőhelyért, több jogom van leülni.
Terhes: hogy is ne! Két ember utazik, de csak az egyik fizet? Milyen dolog már ez, hogy még ülőhely is kell neki?
Járókeret: ő miért nem fizet csomagszállítási díjat, és akkor nekem miért kell a bőröndömmel?
:D :D :D
2011. ápr. 18. 22:54
11/13 A kérdező kommentje:
Mondják, hogy egyedi humorom van... :D Ne vegyétek komolyan ám! Szép napot!
2011. ápr. 19. 16:09
12/13 anonim 

válasza:

Úgy látom, nem mindenki volt vevő az egyedi humorodra. Köztük én sem. De örülök, hogy nem kell komolyan venni. Már kezdtem aggódni a Föld jövője miatt....Köszi a megnyugtatást.
Neked is szép napot!
13/13 anonim válasza:
Ez tényleg diszkrimináció! Igenis be kell vezetni a terhesjegyet is! Ikerterhesség esetén mindjárt kettőt is venni kell a kismamának!
:-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!