Miért adjam át a helyemet a bkv-n ha a busz után tudnak futni a mamik, papik?
Kérdező!Szerintem nem mindenki szaladgál és van aki,nem
fogadja el a felkínált helyet.Nekem jó érzés,ha tudok
segíteni.Gondolhatsz a saját mamádra is.
"Rossz fiataltól-rossz kérdés"
Nézzük a másik oldalát is. Amikor felállsz neki és annyit nem mond, hogy kössz. Amikor oldalbavág a táskájával, összerugdos, vagy a kezedben levő táskát és előtte annyit nem bír mondani hogy 'elnézést,szabad lesz?'
esetleg amikor már lökne ki a metróból, hogy ő nem tud leszeállni, amikor még nyitva sincs az ajtó, vagy amikor nem lehet felférni, mert neki az ajtóban kell állni folyamatosan még ha nem akar leszállni is. És még lehetne sorolni, a szituációkat, amikor lesz@rja a másikat, mintha csak Ő lenne az utcán, bkv-n
Persze lehet a 'rossz fiatalokra' mutogatni. De mint mindig, két oldala van a dolognak.
igen mondjuk ..:D de minden tiszteletem a mamiké.rendesen megneveltek illetve nevelnek vagy hogymondjam de na ha 90 éves nyilván rögtön felállok neki.én is leszek elvégre nyanya .de ha ilyet fitt 50es odaáll h na akk cseszek odaadni :D:D:D
amúgy nagyon vicces most történt pont hogy odaáll elém egy nő azthittem beakar ülni a szabad helyre mellém buszon.bevolt dugva a fülem és így mutatom neki h menjen csak udvariasan .de nemhagyja abba a tátogást.mondom kiveszem a fülemből erre kiderült h a jegyemet bérletemet kéri a cunci ellenőr :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!