Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet az, hogy egy adott...

Lehet az, hogy egy adott városban nem találom a helyemet, úgy érzem, hogy megfojt?

Figyelt kérdés

8 éve egy kis faluból városba költöztünk, nagyon nehezen ment a beilleszkedés. Főleg az iskolába, gyűlöltek az osztálytársaim, bántottak - ugye új, összeszokott közösségbe kerültem. Aztán középiskolában jó volt, jó osztályom lett, imádtuk egymást, megtaláltam szépen lassan a helyemet, elkezdtem játszani a helyi színjátszókörben, tehát így sulin kívüli is lettek ismerősöm, barátok... Valahogy viszont a mai napig úgy érzem, hogy megfojt a hely, valami húz el innen... Kisvárosban élek, alig vannak lehetőségek.

Itthon jó a légkör, bár sok zavaró dolog van, amitől megszabadulnék.

Júniusban végzek sulival, akkor lesz érettségi mellé szakmám is.

Szerintetek okos döntés lenne elköltözni? Budapestre szeretnék, az minden álmom.

L20

2010. dec. 29. 22:15
 1/2 A kérdező kommentje:

Ebben a színjátszókörben is tök jól érzem magam, miközben játszok felszabadulok stb., de egyszerűen nem tudok úgy nagyon beilleszkedni, hiába szeretem a többieket... :S

Nem járok el a többiekkel sehova, ott is valahogy idegennek érzem magam, úgy érzem, arra fogható minden, hogy nem illik hozzzám a város...

2010. dec. 29. 22:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne? Felnőtt ember lettél, ha úgy érzed menned kell, a te döntésed. Ha BP-re szeretnél kerülni, akkor tégy érte. Ha továbbtanulni is szeretnél, akkor pedig igen egyszerű a képlet :)
2010. dec. 30. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!