Lehet az, hogy egy adott városban nem találom a helyemet, úgy érzem, hogy megfojt?
8 éve egy kis faluból városba költöztünk, nagyon nehezen ment a beilleszkedés. Főleg az iskolába, gyűlöltek az osztálytársaim, bántottak - ugye új, összeszokott közösségbe kerültem. Aztán középiskolában jó volt, jó osztályom lett, imádtuk egymást, megtaláltam szépen lassan a helyemet, elkezdtem játszani a helyi színjátszókörben, tehát így sulin kívüli is lettek ismerősöm, barátok... Valahogy viszont a mai napig úgy érzem, hogy megfojt a hely, valami húz el innen... Kisvárosban élek, alig vannak lehetőségek.
Itthon jó a légkör, bár sok zavaró dolog van, amitől megszabadulnék.
Júniusban végzek sulival, akkor lesz érettségi mellé szakmám is.
Szerintetek okos döntés lenne elköltözni? Budapestre szeretnék, az minden álmom.
L20
Ebben a színjátszókörben is tök jól érzem magam, miközben játszok felszabadulok stb., de egyszerűen nem tudok úgy nagyon beilleszkedni, hiába szeretem a többieket... :S
Nem járok el a többiekkel sehova, ott is valahogy idegennek érzem magam, úgy érzem, arra fogható minden, hogy nem illik hozzzám a város...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!