Miért nem tudok magabiztosan végigmenni a városban?
Nos,ha barátommal(aimmal) a városba bemegyünk csak úgy mászkálni akkor semmi baj,nemfélek hogy belémkötnek stb.stb.
De ha egyedül kell mennem akkor nagyon félek(jó nem rettegek de azért félek)hogy valaki belémköt(leginkább a c*gányoktól,de azért a magyarokban sem bizom mmeg teljesen..)Ugyanis multkor mentem a városban a buszmegállóban,és jött egy háztömb mellől 2 cigány,egy idősebb faszi volt meg egy fiatalabb gyerek..A fiatal gyerek rámköszön,visszaköszöntem hogy Heló..
És egyszerűen Féltem is meg hirtelen elkapott az izgalom..vagy az adrenalin ment fel bennem vagy nem tudom,de olyan bizsergés érzés fogott el(amikor ideges leszek vagy valami akkor általában a fejem szokott elzsibbadni)Szóval jöttek utánam és attol féltem mikor kötnek belém..papucsban voltam ráadásul és nem tudtam gyorsan menni..
De semmi nem lett..szerencsére..
Szóval félek hogy belémköt valaki vagy megvernek..Ez ellen mit tegyek?
Jah a korom 15 és Fiú.
Légyszi ti is irjatok kort és nemet is.
Köszi.:)
velem is ez van ._. én olyan helyen lakom ahol minden sarkon él egy szép nagy cigány család :D polgár mester le se szarja pedig már betörtek egy boltba O.o (állítólag)
mit nem mondjak egyszer mikor barátnőmmel görkoriztam megdobáltak minket kaviccsal ._.
a jó édes ......
el vannak szaporodva :S
Ha viszel magaddal egy sokkolót vagy valami éles cuccot akkor nem kell félned :P
15/L
15 lány
Én is nagyon félek az ilyenektől . Ezért ha egyedül megyek valahova azt mindig nappal teszem és nem olyan elgettósodott helyeken megyek hanem ott ahol sokan vannak pl a belvárosban. Amúgy nagyvárosban laksz vagy vidéken?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!