Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok magabiztosan...

Miért nem tudok magabiztosan végigmenni a városban?

Figyelt kérdés

Nos,ha barátommal(aimmal) a városba bemegyünk csak úgy mászkálni akkor semmi baj,nemfélek hogy belémkötnek stb.stb.

De ha egyedül kell mennem akkor nagyon félek(jó nem rettegek de azért félek)hogy valaki belémköt(leginkább a c*gányoktól,de azért a magyarokban sem bizom mmeg teljesen..)Ugyanis multkor mentem a városban a buszmegállóban,és jött egy háztömb mellől 2 cigány,egy idősebb faszi volt meg egy fiatalabb gyerek..A fiatal gyerek rámköszön,visszaköszöntem hogy Heló..

És egyszerűen Féltem is meg hirtelen elkapott az izgalom..vagy az adrenalin ment fel bennem vagy nem tudom,de olyan bizsergés érzés fogott el(amikor ideges leszek vagy valami akkor általában a fejem szokott elzsibbadni)Szóval jöttek utánam és attol féltem mikor kötnek belém..papucsban voltam ráadásul és nem tudtam gyorsan menni..

De semmi nem lett..szerencsére..

Szóval félek hogy belémköt valaki vagy megvernek..Ez ellen mit tegyek?

2011. aug. 26. 15:40
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Jah a korom 15 és Fiú.

Légyszi ti is irjatok kort és nemet is.

Köszi.:)

2011. aug. 26. 15:40
 2/17 anonim ***** válasza:

velem is ez van ._. én olyan helyen lakom ahol minden sarkon él egy szép nagy cigány család :D polgár mester le se szarja pedig már betörtek egy boltba O.o (állítólag)

mit nem mondjak egyszer mikor barátnőmmel görkoriztam megdobáltak minket kaviccsal ._.

a jó édes ......

el vannak szaporodva :S

Ha viszel magaddal egy sokkolót vagy valami éles cuccot akkor nem kell félned :P

15/L

2011. aug. 26. 15:50
 3/17 A kérdező kommentje:
Hát köszi de azért azt beszerezni,meg minden..Főleg ha észreveszi valaki...
2011. aug. 26. 15:51
 4/17 anonim ***** válasza:
Járj bicajjal :O ha látsz egyet gyorsan eltekersz :O beb.aszna ha utol érnének :D
2011. aug. 26. 15:53
 5/17 anonim ***** válasza:

15 lány

Én is nagyon félek az ilyenektől . Ezért ha egyedül megyek valahova azt mindig nappal teszem és nem olyan elgettósodott helyeken megyek hanem ott ahol sokan vannak pl a belvárosban. Amúgy nagyvárosban laksz vagy vidéken?

2011. aug. 26. 15:54
 6/17 A kérdező kommentje:
Én vidéken lakom,de a városba járok iskolába..És abba a városba szinte mindenhol megtalálhatók a kötekedős emberkék..SSzóval a bicajozás is kilőve..:S
2011. aug. 26. 15:56
 7/17 A kérdező kommentje:
1.válaszoló irtam privit..:D
2011. aug. 26. 15:57
 8/17 anonim ***** válasza:
visszaírtam *-*
2011. aug. 26. 16:00
 9/17 anonim ***** válasza:
5. vagyok . Uh elég rossz neked :( sajnállak. Talán akkor válts iskolát egy olyan városban ahol nem sok cigány van.
2011. aug. 26. 16:02
 10/17 A kérdező kommentje:
Hát a közelben nincs másik város,Oké nem életveszélyes mert nem egyedül járnék,meg ha a szükség megkövetelné akkor megpróbálnék mindent megtenni hogy megvédjem magam,De azért nem akarok mindig ugy mászkálni a városban hogy jobbra balra nézzek hogy most nem-e jön valami unatkozós banda..
2011. aug. 26. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!