Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mikor van egy szitu ahol...

Mikor van egy szitu ahol hirtelen kell reagálni readásul magabiztosan akkor az nekem a legtöbb esetben nem megy (lent)?

Figyelt kérdés

mert nem önmagam vagyok mikor magabiztosan válaszolok:(

van mikor eszembe jut valami jó és biztos röhögnének rajta ,akkor meg nem tudom úgy előadni, pedig mekkora arcság lenne:)

otthon sokszor eljátszom magamba az adott szituációt és akkor a(fejembe) kérdésre tudok adni egy olyan választ "ami nem önbizalomhiányos" ,és nem azt szűri le az illető magában ,hogy mekkora balf*sz ez, de van akinek ez simán megy, olyan a személyisége hogy tényleg lehet rajta röhögni ,nem is béna , ilyen akarok lenni én is

mondom ,van mikor sikerül megjátszanom magam,de az nem én vagyok.

17F

2010. okt. 16. 16:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha sok ilyen szituáció lenne beleedződnél. Nekem az a bajom, hogy nagyon is sikerült azt a stílust felvennem amit (ki tudja miért) szerettem volna. Szarkasztikus, bunkó, magányos farkas stílus.. És most itt ülök minden hétvégén egyedül, ugye milyen király?

Ha sikerült megoldanod ezt a problémát majd szólj, a számom 911. Na jó csak vicceltem, de ha sikerült választ találnod rá, dobj meg egy e-maillal, bár én már sejtem, sőt szerintem tudom is az okát. Az már más kérdés, hogy az rohadtul nem vigasztal.

Szintén 17/F

2010. okt. 16. 16:57
 2/2 A kérdező kommentje:

szerintem az egyetlen ok az önbizalomhiány ,ami pedig abból ered hogy a személyiségem más mint a legtöbb emberé ,de ez nem ilyen egyszerű:( tudom

hú pedig milyen jó lenne ha ez megváltozna

2010. okt. 16. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!