Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Moderációs "hibaüzenetre"...

Moderációs "hibaüzenetre" miért nem lehet reagálni?

Figyelt kérdés
Volt, hogy hülyeséget csináltam, legközelebbi belépésemkor jött egy pirosbetűs üzenet, ahol figyelmeztettek. (Megjegyzem, jogosan), és annyi volt csak alul, hogy "tovább a gyk-ra". Így kénytelen voltam emailben elnézést kérni)
2010. nov. 19. 14:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél rá reagálni? Hiszen már meg is válaszoltad, hogy e-mailben írtál a modiknak. (én is akartam, csak akkor pont valami geßaz volt a freemail-lel)
2010. nov. 19. 14:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Az email-t nagy ívben letojják ez a probléma :)
2010. nov. 19. 15:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Második, ez nem igaz, nekem mindig válaszoltak az e-mailjeimre.
2010. nov. 19. 15:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát nekem sose válaszoltak még.

Amikor kitiltottak ok nélkül(!) akkor se voltak képesek legalább elmagyarázni, hogy miért..

2010. nov. 19. 16:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy zsinórban több olyan kérdésed volt, ami nem felet meg a követelményeknek? Tudod, reklám - még akkor is, ha nem az, vagy trágárság. Vannak ilyenek.
2010. nov. 20. 11:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem reklámoztam soha. Nem szoktam se káromkodni se trágár dolgokat írni, se mondani a valóságban ezért ez is kizárt.

A Humor témakörben törölgették néha kérdésem, mert van egy-két modi akinek nincs Humora. Persze meg kéne néznie melyik témakörben van..

2010. nov. 20. 14:00
 7/8 A kérdező kommentje:
Tévedés ne essék. Én nem a moderatúrát kritizáltam, mivel velem eddig mindig rendesek és igazságosak voltak. Amikor orrbavertek, akkor is én követtem el fszságot. A kérdés arra irányult, hogy miért nem lehet technikailag, informatikailag megoldani, hogy a modi pirosbetűs üzenetére online rögtön tudjak reagálni. Amúgy az emailjeimre eddig mindig reagáltak és korrektek voltak.
2010. nov. 20. 20:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Jól tetted a bocsánatkérést.
2011. márc. 20. 13:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!