Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Az üzemeltetők általában...

Az üzemeltetők általában felismerik a korábban eltávozott vagy törölt, de ismételten visszatért régi felhasználókat?

Figyelt kérdés
Ha igen hogyan, IP cím alapján vagy az egyedi stílus alapján ahogyan fogalmaznak? Engem felismertetek? :)

febr. 1. 23:41
A kérdező szavazást indított:
Igen, egyértelműen felismerik Őket.
Nem, nem minden esetben, de van amikor igen.
Nem, nem felismerhetőek.
6 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
Többoldalú a dolog. Egyszer az adminokat ez nem érdekli egészen addig, amíg nincs vele dolguk (ergo nem sért szabályzatot). Ha valaki szándékosan sérti, akkor könnyedén beazonosítható az illető, már ha nem több proxyn vagy vpn-en keresztül okoskodik.
febr. 2. 02:01
 2/3 anonim ***** válasza:
75%
Nem gondolnám,hogy ők ezzel foglalkoznak,amíg nem csinálnak olyat,ami szabályokba ütközik. Mi viszont akiknek ezek privátokat írnak,bizony felismerjük,mivel a legtöbbnek nincs annyi esze,hogy ha már felhasználónevet vált,akkor stílust is váltson hozzá és ne ott kezdje,ahol a másik reggel abbahagyta,illetve tiltottuk :)
febr. 2. 05:15
 3/3 anonim ***** válasza:
49%
Én is jártam így #2. Volt aki olyan témát folytatott amit egy másik nick néven futóval beszéltem. Végsőkig tagadott természetesen, hogy ő nem ő. Nagyon nagy volt :D
febr. 3. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!