Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogyan szerezhetném vissza a...

Hogyan szerezhetném vissza a régi felhasználómat?

Figyelt kérdés
A múltkor elfelejtettem az új e-mail címemet azóta nem tudok belépni a felhasználómmal, a jelszót tudom, de fogalmam sincs mi volt az e-mail cím. Ezt a mostani felhasználót csak azért csináltam, mert odalett a másik, de valahogy szeretném visszaszerezni. Valami épkézláb ötlet?
2015. dec. 14. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát, mondjuk regressziós hipnózissal:)

A felhasználó nevét esetleg ha tudod, írhatnál az oldal vezetőinek az email címért. Mondjuk azt nem tudom, hogyan bizonyítanád be, hogy a tiéd. De ha nem jelentkezik be vele senki hónapokig, akár lehetne is.

Vagy nem tudom, hogy ha kettőt kattintasz a szöveges mezőbe, nem jön elő a cím? Bár ezt tuti próbáltad.

Hogyan veszett oda a cím?

2015. dec. 14. 14:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a hipnózis segítene. :D Megváltoztattam a régi e-mail címemet egy újonnan regisztrált fiókkal, amit utólag már elfelejtettem. Két kattintás után semmi nem jelenik meg, mert újra indítottam a gépet a múltkor valamikor. Írtam a adminoknak, de azóta sem jött válasz, ekkor regisztráltam ezt a felhasználót.
2015. dec. 14. 17:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Egyébként a Spilerke felhasználó volt az enyém.
2015. dec. 14. 17:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Az kellemetlen. Próbáltál már küldeni neki egy privátot? :D

Bocsi, de a hülye ötleteken kívül mást nem nagyon lehet csinálni.:(

Kár érte. De legalább itt vagy helyette te :P

2015. dec. 14. 20:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Amúgy melyik szolgáltatónál volt a cím?
2015. dec. 14. 20:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Mármint magamnak üzenetet küldeni? Nem hinném, hogy válaszolnék. A freemailnál regisztráltam az e-mailt.
2015. dec. 14. 20:59
 7/7 Spilerke ***** válasza:
47%
Szia, végülis sikerült megtalálni az elveszett emailt, így visszatértem a régi felhasználóm-hoz. Az előzővel nem tudom mi lesz talán írni fogok a moderátoroknak, hogy legyenek szívesek eltakarítani az útból. :D
2015. dec. 21. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!