Elhagytam a régebbi gyakori kérdések regisztrációt, a telefonom úgy látta jónak, felesleges adatok törlése: Nem ugrottak be az adott email és jelszó, amiért újra kellett regisztrálnom. Hogy töltöm át adataimat: kérdés és válaszok, az új oldalamra?
Sehogy nem tudod athuzni, hiszen egy uj fiokot keszitettel. Semmilyen modon nem tudod bizonyitani hogy a regi is a tied volt, hiszen se a mail cimet, se a jelszot nem tudod hozza, ugyhogy el is felejtheted.
A szig. szam, egyeb szemelyes adatok tarolasahoz, kezelesehez sokkal szigorubb adatvedelmi szabalyok tartoznak, ugyhogy egy anonim oldal eseten azt is elfelejtheted.
Előző nevedet nem megőrizte az oldal, hanem még mindig létezik.
Áthozni sehogy nem tudod a cuccaidat. Max. rákeresel a fontosabb/amikre emlékszel kérdéseidre, és beállítod figyelt kérdéseknek.
Én pont a hasonló szituk miatt szoktam le az adatok megjegyeztetéséről. Mostmár inkább mindenhova minden alkalommal belépek. De nem akarok egy esetleges rendszerújratelepítésnél vagy valaminél így járni.
":Áthozni sehogy nem tudod a cuccaidat. Max. rákeresel a fontosabb/amikre emlékszel kérdéseidre, és beállítod figyelt kérdéseknek""
Igen ennyit lehet tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!