Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért alkalmaznak a moderátoro...

Miért alkalmaznak a moderátorok kettős mércét?

Figyelt kérdés
Egyik kérdésnél simán törlik, amikor leírom, hogy a tyúk levágásánál "húgy" is folyhat ki, ami tulajdonképpen nem trágár megnevezés, viszont az nekik teljesen belefér, amikor az én kérdésem alatt elkezd valami fogyatékos pedofilmosdatózni, minden alap nélkül, meg személyeskedni?
tegnap 21:11
 1/3 anonim ***** válasza:
51%

A modik csak azt a kérdést/választ ellenőrzik, amit a felhasználók jelentenek. Nem elég, ha 1 ember jelenti, ha a kérdésednél pl. csak te, akkor semmi sem fog történni.

A madarak vizelete fehér, nem sárga. Az adott kérdésnél helytelen volt a válaszod és a "húgy" szó sem túl kultúrált, így akár azt is hihették, hogy trollkodsz, ezért többen jelentették a válaszod.

tegnap 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:
És miért nem lehet a válasz jelentése gombnál indoklást fűzni hozzá... Mert sokszor nem is értik mi a baj, ha elolvasná az előzményt látná, hogy troll simogató. És igen a kettős mérce megvan.
tegnap 21:51
 3/3 A kérdező kommentje:

" és a "húgy" szó sem túl kultúrált,"

Akkor pl. a húgyhólyagot meg csövet hogy neveznéd?

Szerintem meg pont hivatalos megnevezés, biológiból sem úgy tanultuk, hogy "pisihólyag", meg "pisicső".

Sőt, még vizelethólyagnak sem mondják.

Az, hogy tévedtem, meg nem lenne ok a törlésre, ógyis lepontozzák akkor.

tegnap 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!