Mai nap kaptam egy levelet a gyakori moderátoroktól hogy olvassam el szabályzatot? Mert olyan e-mail címről írok nekik amit már letiltottak? Nem tudom hogy kezeljem ezt a válasz?
Itt csak felhasználók válaszolnak, akik nem látják az előzményeket.
Tényleg olyan e-mail címet használsz ami korábban tiltott profilhoz tartozott, és megkerülted az oldal tiltását? Akkor ott a szabályzat k) pontja, amire hivatkoznak: " tilos más felhasználói fiókot használni (például családtagokét, vagy barátokét) a rendszerből történt kitiltást követően. Tilos több felhasználói névvel fórumozni, ezzel a többi Felhasználót megtéveszteni."
Ha valóban ez a helyzet, akkor a Beállítások menüben törölheted a fiókot és ne regisztrálj vissza.
És ahelyett, hogy elolvasnád a szabályzatot kiírsz egy kérdést. Örülj neki, hogy nem tiltották az új regedet!
Ez egy kedves figyelmeztetés, hogy olvasd el és ne csinálj olyat, ami miatt tilthattak volna is.
Nem tudom, hogy mi volt a kérdésed, de ha nem az aktuális emailről írsz, akkor nem is adhatnak információt. (ez is a szabályzatban van)!
Szó sincs vitáról!
Érvnélküli fenyegetések vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!