Moderátorok! Ha itt a Gyakori kérdéseken rányomok a "véletlen" kérdésre, miért több hónapos kérdéseket dob ki (amiknek a nagy részére már nincs is szükség válaszra)?
Nem vagyok moderátor, bár a program működtetése nem moderátori tevékenység. De ha a Gy.k. üzemeltetőjétől vársz választ, akkor a minden lap alján látható „Kapcsolat” címre kellett volna írnod, nem a használó társaid válaszát váró helyre.
Ha célzatosan, választ váró kérdéseket keresel, arra nem a „Véletlen” az alkalmas választás.
Van „Válasz nélküliek” lehetőség, ahol időrendi sorrendben jelenik meg a kérdéslista, legfelül van a legfrissebb. Továbbá, nem csak válasz nélküliek, de a kérdező által választ, illetve további választ igénylőnek minősítettek, a „Kiemelt kérdések”.
A „Véletlen” az, az, ami; attól függően, hogy a kezdőoldalon, vagy kategóriába lépve kattintasz rá, az összes kérdésből, illetve az adott kategóriában levő kérdésekből mutat mintákat, hogy miféle kérdések fordulnak elő.
Sajna nem lehet kategóriánként szűrni a véletlen kérdéseket. Idáig nem tapasztaltam. De most is direkt kipróbáltam a válaszod miatt, hátha változtattak rajta. Hát nem. Ebben a kategóriában kattintottam a véletlen kérdésre, és autó kategóriásat dobott ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!