Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Már elmúlt a GYIK hőskora?

Már elmúlt a GYIK hőskora?

Figyelt kérdés
Régebben népszerűbb volt? Most már csak 1000-2000 napi használója ha lehet... Mindenki átment a redditre meg a qourára?

febr. 5. 16:08
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Kint van a főoldalon: "naponta 1 000 új kérdés, naponta 8 700 új válasz". Ehhez 1-2 ezer embernél több kell. Ha a 30 napos listát veszed az oldal kemény magjának, akkor a havi 30 ezer kérdésnek csak a 15%-át generálja 500 felhasználó, a maradék 85%-át a többi.
febr. 5. 16:19
 2/7 A kérdező kommentje:

Ha mindenki 3 helyre ír, akkor van kb. 3000 felhasználó naponta. Ha mindenki 1-et, akkor 10 000. De én is többedjére írok. Szóval ezért elég kevés van.

Miért van ez?

Régen több volt?

febr. 5. 16:25
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Nekem nagyon - nagyon sok ismerősöm a moderátorok miatt nem ír ide. Vagy kibannolták, vagy megúnták, hogy össze - vissza törölnek mindent.
febr. 5. 17:10
 4/7 anonim ***** válasza:
85%

Most már nagyon lájtos a moderálás. Igazából észre se venni őket. Ez néha jó, néha nem annyira. Pl. a nyilvánvaló trollokkal se foglalkoznak. Bár azokkal régen se foglalkoztak, csak azokkal, akik a trollokkal foglalkoztak...

Régebben nekem is sok problémám volt értelmetlen moderátorokkal, meg kb. mindenkinek. Pl. valaki elkezdett sértegetni, akkor már én is ugyanabban a hangnemben szóltam vissza, erre szépen kitörölték az én hsz-aimat (amik amúgy nagyrészt a kérdezett témáról szóltak), és maradtak a másik illető hsz-ai, amik kizárólag kötözködésből álltak... (Ez már rég volt.)

febr. 6. 12:16
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
4. Pedig most is ilyenek sajnos.
febr. 6. 12:18
 6/7 Senior Séf ***** válasza:
Volt neki olyanja?
tegnapelőtt 18:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Már rég. Most már a trollok alkotják a többséget. Unaloműzőnek jó az oldal, de ha egy kérdésre normális választ akarsz kapni, arra alkalmatlan.
ma 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!