Már elmúlt a GYIK hőskora?

Ha mindenki 3 helyre ír, akkor van kb. 3000 felhasználó naponta. Ha mindenki 1-et, akkor 10 000. De én is többedjére írok. Szóval ezért elég kevés van.
Miért van ez?
Régen több volt?

Most már nagyon lájtos a moderálás. Igazából észre se venni őket. Ez néha jó, néha nem annyira. Pl. a nyilvánvaló trollokkal se foglalkoznak. Bár azokkal régen se foglalkoztak, csak azokkal, akik a trollokkal foglalkoztak...
Régebben nekem is sok problémám volt értelmetlen moderátorokkal, meg kb. mindenkinek. Pl. valaki elkezdett sértegetni, akkor már én is ugyanabban a hangnemben szóltam vissza, erre szépen kitörölték az én hsz-aimat (amik amúgy nagyrészt a kérdezett témáról szóltak), és maradtak a másik illető hsz-ai, amik kizárólag kötözködésből álltak... (Ez már rég volt.)

Én 2006 óta Gyakorizom, igaz, változó intenzitással. Volt időszak, hogy hetekig fel sem jöttem, meg olyan is, hogy hónapokon át naponta órákat töltök itt. Ez mindig az élethelyzetemtől függ. Ha jó idő van sok progi, akkor alig netezek, ha unalmas időszak, vagy munka miatt sok bezártság, akkor unaloműzőnek is jó, de hozzáteszem, hogy ha unalomból jövök fel, akkor is csak korrekt, tiszteletteljes stílusban írok. Teljesen elhatárolódom a bunkóktól, frusztráltaktól. Valóban volt idő, amikor talán pörgősebb volt az oldal és ahhoz képest most kicsit olyan az érzete, hogy hanyatlana vagy tú van a csúcson, de szerintem visszahozható lenne, csak kicsit modernizálni kellene az oldal küllemét és a struktúráját is. Van, amit jelentősen egyszerűsíteni kellene (pl az indokok, hogy miért jelentünk egy kérdést vagy választ), de pl a válaszok felküldésének szűrését is aktualizélni kellene. Most van egy bárki által kijátszható, primitív trágárságszűrő, de a mesterséges intelligencia korában az ítélkező, bántó hozzászólásokat is lehetne és kellene szűrni. Ha más social platformokon ez működik, itt is működne.
No meg a design, az nagyon huszonéves retro stílus, azt is lehetne frissíteni és talán többen feljönnének ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!