Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Már elmúlt a GYIK hőskora?

Már elmúlt a GYIK hőskora?

Figyelt kérdés
Régebben népszerűbb volt? Most már csak 1000-2000 napi használója ha lehet... Mindenki átment a redditre meg a qourára?

febr. 5. 16:08
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Kint van a főoldalon: "naponta 1 000 új kérdés, naponta 8 700 új válasz". Ehhez 1-2 ezer embernél több kell. Ha a 30 napos listát veszed az oldal kemény magjának, akkor a havi 30 ezer kérdésnek csak a 15%-át generálja 500 felhasználó, a maradék 85%-át a többi.
febr. 5. 16:19
 2/10 A kérdező kommentje:

Ha mindenki 3 helyre ír, akkor van kb. 3000 felhasználó naponta. Ha mindenki 1-et, akkor 10 000. De én is többedjére írok. Szóval ezért elég kevés van.

Miért van ez?

Régen több volt?

febr. 5. 16:25
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nagyon - nagyon sok ismerősöm a moderátorok miatt nem ír ide. Vagy kibannolták, vagy megúnták, hogy össze - vissza törölnek mindent.
febr. 5. 17:10
 4/10 anonim ***** válasza:
88%

Most már nagyon lájtos a moderálás. Igazából észre se venni őket. Ez néha jó, néha nem annyira. Pl. a nyilvánvaló trollokkal se foglalkoznak. Bár azokkal régen se foglalkoztak, csak azokkal, akik a trollokkal foglalkoztak...

Régebben nekem is sok problémám volt értelmetlen moderátorokkal, meg kb. mindenkinek. Pl. valaki elkezdett sértegetni, akkor már én is ugyanabban a hangnemben szóltam vissza, erre szépen kitörölték az én hsz-aimat (amik amúgy nagyrészt a kérdezett témáról szóltak), és maradtak a másik illető hsz-ai, amik kizárólag kötözködésből álltak... (Ez már rég volt.)

febr. 6. 12:16
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
4. Pedig most is ilyenek sajnos.
febr. 6. 12:18
 6/10 Senior Séf ***** válasza:
70%
Volt neki olyanja?
febr. 8. 18:52
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
Már rég. Most már a trollok alkotják a többséget. Unaloműzőnek jó az oldal, de ha egy kérdésre normális választ akarsz kapni, arra alkalmatlan.
febr. 10. 09:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon régen, legkésőbb a 2010-es évek közepére. Hatalmas kár, mert hihetetlen jó viták voltak itt valaha, meg vicces kommentfolyamok, elvétve egy-két trollal, most meg egy ispotály az egész plusz sokan itt élik ki magukat. Már sokkal ritkábban nézek be ide de számtalan esetben csak megy ez az ugráljunk a kérdezőn matiné, tök mindegy, hogy mit kérdez, adjunk a szájába olyat, amit nem is mondott, demagógiázzunk vele, stb. Persze vannak gázos, meg egyértelműen troll kérdezők is, de ez a kérdező szétszedése matiné gyakoribb.
febr. 18. 17:20
 9/10 anonim válasza:
Szerintem igen, és én is gondolkodom rajta. Olvasd csak vissza a 2010 környéki kérdéseket és válaszokat. Ma már csak egy csomó rosszindulatú, olvasni se tudó alak van itt. Kb. a válaszolók 1-2%-a az, aki nem az. Ahogy 8-as írja pontosan úgy.
márc. 2. 17:24
 10/10 anonim ***** válasza:
67%

Én 2006 óta Gyakorizom, igaz, változó intenzitással. Volt időszak, hogy hetekig fel sem jöttem, meg olyan is, hogy hónapokon át naponta órákat töltök itt. Ez mindig az élethelyzetemtől függ. Ha jó idő van sok progi, akkor alig netezek, ha unalmas időszak, vagy munka miatt sok bezártság, akkor unaloműzőnek is jó, de hozzáteszem, hogy ha unalomból jövök fel, akkor is csak korrekt, tiszteletteljes stílusban írok. Teljesen elhatárolódom a bunkóktól, frusztráltaktól. Valóban volt idő, amikor talán pörgősebb volt az oldal és ahhoz képest most kicsit olyan az érzete, hogy hanyatlana vagy tú van a csúcson, de szerintem visszahozható lenne, csak kicsit modernizálni kellene az oldal küllemét és a struktúráját is. Van, amit jelentősen egyszerűsíteni kellene (pl az indokok, hogy miért jelentünk egy kérdést vagy választ), de pl a válaszok felküldésének szűrését is aktualizélni kellene. Most van egy bárki által kijátszható, primitív trágárságszűrő, de a mesterséges intelligencia korában az ítélkező, bántó hozzászólásokat is lehetne és kellene szűrni. Ha más social platformokon ez működik, itt is működne.

No meg a design, az nagyon huszonéves retro stílus, azt is lehetne frissíteni és talán többen feljönnének ide.

márc. 4. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!