Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Nem tudom hogyan működik, de...

Nem tudom hogyan működik, de nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy a moderátorok hogyhogy nem tudják figyelni már késő éjszaka ezt az oldalt?

Figyelt kérdés
Talán csak a munkahelyen tudják kezelni? Otthon miért nem? Én most is ráérnék figyelni az oldalt szerintem itthon.
aug. 2. 00:06
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Nyilván alszanak...
aug. 2. 05:40
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Munkaidőben csinálják csak.
aug. 2. 06:58
 3/9 anonim ***** válasza:
37%

Szia!

Ennek bizonyára az az oka, hogy nincs éjszakai váltás, és ilyenkor alszanak.

"Talán csak a munkahelyen tudják kezelni?"

Szerintem ez alapból egy otthoni "munka". A moderátorok pont olyan felhasználók, mint te meg én, csak emelt jogokkal rendelkeznek az oldalon, ennyi az egész. Nincs külön felületük az oldalhoz, ugyan úgy lépnek be, mint bárki más.

aug. 2. 06:59
 4/9 A kérdező kommentje:

Pedig én még éjfélkor is elérhető vagyok, mert ráérek... Vagy vajon nálam idősebb adminok irányítják az oldalt? +23

Bocsássatok meg a kíváncsi énemmért!

aug. 2. 07:01
 5/9 anonim ***** válasza:
60%

Te meg nyilván napközben alszol.

Vagy te vagy az ördög, és sose alszol...

aug. 2. 07:27
 6/9 anonim ***** válasza:
56%
Nem érted... ők nem hobbiból nyomják a moderátorkodást, hanem ez a dolguk. Van szerződésük, munkáltatójuk, kapnak érte fizetést. Valszeg nem is csak ezt az egy oldalt moderálják, sok más helyen is megpróbálják a bolondokat kordában tartani. Nem is csoda hogy ki vannak égve. Amikor vége a munkaidejüknek akkor bezár a bazár, majd reggel folytatják a hülyék törölgetését.
aug. 2. 14:55
 7/9 anonim ***** válasza:
11%
A modik napelemes házban laknak, így csak napsütéskor van áram. Aztán este 9-10-ig még van a laptopban töltés, utána lekapcsol minden, ezért nincsen moderáció éjszaka.
aug. 2. 15:06
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

15:06

Téged kimoderálnálak szívesen...

aug. 2. 15:26
 9/9 anonim válasza:
42%
Legalább éjszaka lehet normálisan kérdezni, mert amugy azonnal törölnek mindent.
aug. 10. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!