Nem tudom hogyan működik, de nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy a moderátorok hogyhogy nem tudják figyelni már késő éjszaka ezt az oldalt?
Figyelt kérdés
Talán csak a munkahelyen tudják kezelni? Otthon miért nem? Én most is ráérnék figyelni az oldalt szerintem itthon.aug. 2. 00:06
3/9 anonim válasza:
Szia!
Ennek bizonyára az az oka, hogy nincs éjszakai váltás, és ilyenkor alszanak.
"Talán csak a munkahelyen tudják kezelni?"
Szerintem ez alapból egy otthoni "munka". A moderátorok pont olyan felhasználók, mint te meg én, csak emelt jogokkal rendelkeznek az oldalon, ennyi az egész. Nincs külön felületük az oldalhoz, ugyan úgy lépnek be, mint bárki más.
4/9 A kérdező kommentje:
Pedig én még éjfélkor is elérhető vagyok, mert ráérek... Vagy vajon nálam idősebb adminok irányítják az oldalt? +23
Bocsássatok meg a kíváncsi énemmért!
aug. 2. 07:01
5/9 anonim válasza:
Te meg nyilván napközben alszol.
Vagy te vagy az ördög, és sose alszol...
6/9 anonim válasza:
Nem érted... ők nem hobbiból nyomják a moderátorkodást, hanem ez a dolguk. Van szerződésük, munkáltatójuk, kapnak érte fizetést. Valszeg nem is csak ezt az egy oldalt moderálják, sok más helyen is megpróbálják a bolondokat kordában tartani. Nem is csoda hogy ki vannak égve. Amikor vége a munkaidejüknek akkor bezár a bazár, majd reggel folytatják a hülyék törölgetését.
7/9 anonim válasza:
A modik napelemes házban laknak, így csak napsütéskor van áram. Aztán este 9-10-ig még van a laptopban töltés, utána lekapcsol minden, ezért nincsen moderáció éjszaka.
9/9 anonim válasza:
Legalább éjszaka lehet normálisan kérdezni, mert amugy azonnal törölnek mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!