Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok magabiztosan...

Miért nem tudok magabiztosan végigmenni a városban?

Figyelt kérdés

Nos,ha barátommal(aimmal) a városba bemegyünk csak úgy mászkálni akkor semmi baj,nemfélek hogy belémkötnek stb.stb.

De ha egyedül kell mennem akkor nagyon félek(jó nem rettegek de azért félek)hogy valaki belémköt(leginkább a c*gányoktól,de azért a magyarokban sem bizom mmeg teljesen..)Ugyanis multkor mentem a városban a buszmegállóban,és jött egy háztömb mellől 2 cigány,egy idősebb faszi volt meg egy fiatalabb gyerek..A fiatal gyerek rámköszön,visszaköszöntem hogy Heló..

És egyszerűen Féltem is meg hirtelen elkapott az izgalom..vagy az adrenalin ment fel bennem vagy nem tudom,de olyan bizsergés érzés fogott el(amikor ideges leszek vagy valami akkor általában a fejem szokott elzsibbadni)Szóval jöttek utánam és attol féltem mikor kötnek belém..papucsban voltam ráadásul és nem tudtam gyorsan menni..

De semmi nem lett..szerencsére..

Szóval félek hogy belémköt valaki vagy megvernek..Ez ellen mit tegyek?

2011. aug. 26. 15:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Értem. Remélem hogy ez majd megoldódik :)
2011. aug. 26. 16:06
 12/17 A kérdező kommentje:
Énis remélem..:)
2011. aug. 26. 16:07
 13/17 anonim ***** válasza:
én szerintem a legdurvább helyen lakok. 1x jöttem ki a bankból ketten oda álltak cigit kértek aztán pénzt én elküldtem öket az anyukba persze erre berágtak azt mondta a csoka hogy szarrá vernek én meg mondtam neki ha rám mozdulsz akkor a kés megy a nyakadhoz ezen látszott hogy elgondolkodott és mondtam neki még ha nem takarodik el hivom a zsarukat vettem elö a telot tárcsáztam és elhuztak. persze kés nem volt nálam. Ez nappal volt. de a forgalmas városba is meg akartak verni már. szóval szerintem csak felül kell kerekedned rajtuk hogy ne lássák hogy félsz.
2011. aug. 26. 17:01
 14/17 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok,és kerekedjek felül pl.3 kigyurt 20éves gyereken?hmm...
2011. aug. 26. 19:17
 15/17 anonim ***** válasza:
ha tökön rugod öket kezes bárányok lesznek. én se vagyok kétméteres szekrény
2011. aug. 26. 19:44
 16/17 anonim ***** válasza:

A cigányokkal vigyázni kell. Persze ha egyedül van, akkor behúzza fülét-farkát mindegyik, de ha többen jönnek, na akkor már ők a nagylegények.

Mi egyszer barátnőmmel ültünk a padon fényes nappal, amikor elsétált előttünk 3 tipikus aljadék cigány r.ibanc. Az ilyenekre rá se kell nézni, mert ha olyanjuk van - márpedig nekik mindig olyanjuk van - , akkor még abba is belekötnek, hogy mikor pislogsz. Én elkövettem azt a "hibát", hogy elfordítottam a fejem, és az egyiknek a szemébe néztem. Ebből az 1 másodpercig tartó összenézésből nem tudom hogy kombinálta ki azt, hogy én csúnyán néztem rá, de ezeknek az "észjárását" úgyse lehet megérteni, szóval mindegy is.

Szokásos szép stílusukban elkezdtek ordibálni valamit, de mindezt menet közben. Fél óra múlva jöttek vissza, megintcsak figyelmen kívül hagytuk őket, és közben valami teljesen máson nevettünk. Hogy az verte ki a biztosítékot náluk, hogy jól éreztük magunkat, vagy az, hogy tudomást se vettünk róluk, nem tudom. Mindenesetre megálltak és elkezdtek beszólogatni, olyan tipikus cigánymódra.

Hát felment bennünk a pumpa rendesen, és bár az eszemmel tudtam, hogy inkább meg se kéne szólalni, egyszerűen elborult az agyam, és kifejtettem a véleményemet róluk és a népségükről. Gondolom a felét nem fogták fel azzal a gyűszűnyi agyukkal, ugyanis elég választékosan beszéltem. Mondtam azt is, hogy felőlem jöhetnek, de a gázspray és a kés ellen nem sokat tehetnek. Gázspray tényleg volt nálam, a kést csak hazudtam. Érdekes módon ezek is visszavettek a nagy pofájukból, aztán további szép szavak kíséretében távoztak. Utólag visszagondolva elég merész húzás volt, mert többségben is voltak, meg ugye a kés is kamu volt, de nem bántam meg.

Óvatosabb vagyok azóta én is velük, amint egy csapat cigány közelít, én abban a pillanatban átlibbenek az út túlsó oldalára, vagy inkább kerülök egy nagyot, de a közelükbe nem megyek.

22/L

2011. aug. 27. 02:46
 17/17 A kérdező kommentje:
Hát téged sem irigyellek.:S
2011. aug. 27. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!