Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek hol tarolhassak?

Angelo99 kérdése:

Szerintetek hol tarolhassak?

Figyelt kérdés
Hol tarthatjak a gazdagok a Titanic roncsabol pld egy kanalat illetve kik vasarolhassak meg?
tegnap 21:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
30%
Nagyon vicces kedvedben vagy.
tegnap 21:40
 2/18 A kérdező kommentje:
ezt miért mondod nem értem .?
tegnap 21:44
 3/18 anonim ***** válasza:
24%

Hol tarthatják egy kanalat?

Na meg a ...hassákok.

tegnap 21:51
 4/18 A kérdező kommentje:
Hol lappanaghat nekik vagy melyik helységben széfben így már jó??
tegnap 21:52
 5/18 anonim ***** válasza:
44%
Kell neked szuvenir figurakent? Akkor huzd ki a fenekedbol.
tegnap 21:53
 6/18 A kérdező kommentje:
hát nagyon nagy értéke lehet nekik szerinted mennyiért kelhet el mondjuk licitáláson?
tegnap 21:55
 7/18 anonim ***** válasza:
55%
Tarthatják A kanalat, tarthatnak EGY kanalat.
ma 06:43
 8/18 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Ezek alapján jó sok pénzért vehetik meg a megmaradt dolgokat. Olvasgass még a Google találatok között, azt nem tudom ki hol tárolja, bár gondolom hogy vitrinben, látható helyen, ha aukción vásárolta.

Valószínű, hogy angolul többet találsz erről, le tudod fordíttatni a weboldalak tartalmát a böngésződben.

Próbáld így a kulcsszavakat:

Titanic tárgyak otthon tárolás

Titanic remains objects spoon door menu

Titanic auction home decor

Titanic tárgyak lakásban

Csak szavakat írj be, nem kell egész mondat.

A nyelvtan és szóhasználat egyeseknek fontosabb, mint kérdésekre válaszolni. Érthető volt a kérdés így is, nem értem ebbe minek kell belekötni, van olyan hely Magyarországon ahol még így beszélnek, a kellett szó helyett kelletett, engemet és nem engem, tárolhassák a tárolhatják helyett. Nem ismerjük a kérdezőt, de rosszat ezzel nem tett, nem provokált, csúnya szavakat sem használt.

ma 08:24
 9/18 anonim ***** válasza:
DiCaprio a Titanic 2-ben összeszedett minden értéket a roncsból, miután kinőttek az uszonyai, meg a kopoltyúja és eladta a sok kincset SpongyaBobnak. Szerintem vele beszélj, ha kell valami onnét.
ma 09:00
 10/18 anonim válasza:

A gazdagok általában vagy egy nagyon őrzött freeportban helyezik el az értéktárgyaikat, vagy odaadják egy múzeumnak kiállítani, mert ők értenek a legjobban az állagmegóváshoz.

Ha pedig el akarják adni, akkor a Sotheby's vagy a Christie's aukciósházhoz fordulnak, akik vagy nyílt vagy privát aukción értékesítik a műtárgyakat, memorábiliákat.

ma 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!