A zoknit hogy húzzam fel a lábaimra? Honnan tudjam melyik megy a bal és melyik a jobb lábamra?
Figyelt kérdés
kétségbe vagyok esve, mert fázik a lábam és eddig sosem húztam zoknit, most meg nem tudom hgy húzzam fel!nov. 7. 08:32
13/20 anonim válasza:
Én már értem, kérdező humorizálni próbál. Hát öreg fogsz egy térdzoknit, lényeg hogy jó hosszú legyen, ráaplikálod a lábad közötti slagra, és négykézláb elindulsz. Így tudod magad után húzni. Legközelebb meg ilyen kérdést a szex/egyébben tegyél fel, vagy a humorban, és ne itt fárassz minket!
14/20 anonim válasza:
De most újra olvasva kérdést elbizonytalanodtam, lehetne ezt és az előzőt törölni?
Ezzel együtt fenntartom, hogy a kérdező csak szórakozik velünk
15/20 anonim válasza:
Húzd a pöcsödre.A sátán azt szereti...XD
16/20 A kérdező kommentje:
Mwgpróbálok beleugorni, de lehet az sem sikerül!
nov. 10. 17:07
17/20 anonim válasza:
Vagy húzz zoknit az ágy lábára.Akkor nem fázol meg
18/20 anonim válasza:
Én onnan tudom, hogy melyik melyik, hogy a jobb lyukas, a bal meg nem
19/20 anonim válasza:
Hajolj a gyanútlanul heverő zokni fölé egy váratlan pillanatban, és kiálts rá, hogy: "HÚÚÚ! HÚÚÚ! HÚÚÚ!"
Ezt addig csináld, amég fel nem riad, és önszántából rá nem megy a lábadra az ijedtségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!