A temu vagy a shein a jobb? Minőségre, árra, termékileg, felhozatailag melyik a jobb? Vagy egyformán jó mindkettő?
Sheinrol ruhat szoktam rendelni, nekem nagyon bevalt, meg soha nem futottam bele olyanba, ami gaz lett volna.
Ehhez annyi kellett csak, hogy tenyleg mindig el kell olvasni a leirast es megnezni a kepeket, mereteket. Meg lehet mazlim is volt, nem tudom.
Temurol rendeltem par hasznalati targyat, de annyira nem jottek be, ezt nem eroltetem tovabb inkabb. Nyilvan lehet itt is kiserletezni, de annyi penzem nincs feleslegesen :D
Próbálkoztam a Shein-nel, de csak az rendeljen onnan, akinek műszál fétise van. Nagyon szépek a ruhák… a képeken.
Reendeltem gyönyörű mintás zoknikat, a leírás szerint 80% pamut tartalommal. Ami érkezett az teljesen műszál, inkább valamiféle harisnya.
Rendeltem világosabb színű kord miniszoknyát. Használhatatlan. Olyan vékony az anyag, hogy a fehérneműm színe átlátszik. A véleményeknél senki nem írt ilyenről, nem számítottam rá.
Volt, ami természetesen jó lett, és örültem neki, és azóta is használom.
Összességében az egyessel értek egyet. Lutri ezeket a site-okat használni, és már ár-érték arányban sem gondolom őket jónak.
Szia,nekem minden bevált ,amit eddig a Temuról rendeltem.Táskák,cipők,függöny,szőnyeg,rúzsok,arckrémek,arcmaszkok.
Sheinről egyetlen egy felsőm van,az is maximálisan jó.De a Temu választéka jobban tetszik,így leginkább onnan rendelek.
Hozzáteszem; korábban a CCC üzletekben vasároltam cipőket,amik szépen tönkretették két lábujj körmömet is,és amióta Temus cipőt hordok,nagyjából 6 hónap alatt rendbejött.Talán jobban szellőzik,rugalmasabb anyag...nem tudom,de jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!