Mostanában miért néz ki minden lány tök egyformán?
Figyelt kérdés
Mindegyik teljesen egyforma, hosszú barna haj (és/vagy ombre) arany színű vastag kutyalánc a nyakukban, vagy gladiátor asszonyos "arany" 10 centi széles karkötő. Ezt ki dönti el hogy ez lesz a divat? Egy felveszi és a többi lemajmolja? nem érzik ezt gáznak, hogy minden második szembejövő lány ugyan így néz ki? - persze most nem a kivételekről beszélek, mert ugye nyilvánvaló hogy vannak azért azok is.2014. jún. 26. 20:02
2/5 anonim válasza:
Nem tudom, te milyen környéken járkálsz, de én nagyon ritkán találkozom ilyen kinézetű lányokkal...magam is teljesen máshogy öltözködöm. Jó...a hajam hosszú, de maximum ennyi illik rám a leírásból...ja meg lány vagyok, kész.
Változtass, menj új helyekre.
Amúgy többnyire a magazinok, a boltokban lévő kínálat, youtubeos bloggerek, pinterest és hasonló dolgok befolyásolhatják az ízlést.
De ne aggódj, az eggyel idősebb kategóriának már van személyisége és tudja is, hogy öltözhet annak megfelelően.
3/5 A kérdező kommentje:
A saját korosztályomban látom ezt (22-23-24), főleg Budapesten.
2014. jún. 26. 20:25
4/5 anonim válasza:
Mert ilyeneket kapni a boltokban. Én jó ideje nem vásároltam, és nem így nézek ki, de ha egy bizonyos boltból kellene felöltöznöm, akkor én is hasonlóan jönnék ki. Régen meg nem lehetett nagyméretű ruhát kapni, csak a kínaiban. Még nem áldozott le a kommunizmus...
5/5 anonim válasza:
Hát kb akiket én ismerek is mind egyformák, habár felénk nem a legújabb divat szerint öltöznek, hanem ilyen farmer-pólósak mind. De ők mindig azt mondják hogy nem akarnak kitűnni, inkább bele akarnak olvadni a tömegbe... és hát ezzel el is érik ezt. Szóval nem mindenki akar különbözni. Aki akar az meg nem így öltözik. Engem nem zavar ki hogy néz ki, ő dolguk, én mondjuk saját stílus szerint öltözök, de ez gyakran inkább hátrány. Mindenhol megbámulnak, beszólnak, ki szépet, ki csúnyát mond rám... szóval igazából érthető miért akarnak sokan a tömegbe olvadni. Könnyebb úgy elviselni a mindennapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!