Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Hogy hívják azt a...

Lányok! Hogy hívják azt a harisnyaszerű feszülős ruhadarabot amit mostanában olyan sok lány hord? Nem kényelmetlen benne egész nap?

Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 23:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Leggings?

Combfix?

A leggings nem, mert nyúlik. Igaz ha nem pamut kicsit be tud pállani.

A combfix meg praktikus, mert nem kell nekivetkőzni a pisiléshez. Bár a sza rabbak le tudnak csúszni, és idegestíő felhúzgálni.

2011. márc. 29. 23:38
 2/11 anonim ***** válasza:
cicanaci? :D
2011. márc. 29. 23:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Áhh igen, leggings, azaz amire gondoltam. Nem értem, hogy tudnak a lányok ilyet elhordani. Külső szemlélőként eléggé kényelmetlennek tűnik.
2011. márc. 29. 23:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a cicanadrágra gondol a kérdező. Miért lenne kényelmetlenebb a harisnyánál? Én utcán soha nem hordtam még ilyet, de otthon igen, pont mert kényelmes. Ezek rugalmas anyagból vannak, nem szorítanak. Esetleg nyáron lehet kellemetlen, ha melegben a bőrhöz tapad.
2011. márc. 29. 23:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
De miért lenne az kényelmetlen? Ha már valami kényelmetlen lehet egész nap, az mondjuk egy magas sarkú cipő, főleg ha sokat kell mászkálni is közben.
2011. márc. 30. 00:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Én tudjátok, hogy csináltam leggingset? Nem vettem, mert az nagyon műszálas, hanem vettem turiban egyszínű fekete futónacit, és levágtam belőle! :D Nyúlik az is, de nem 100% Poli Eszter! Próbáljátok ki! ;)
2011. márc. 30. 08:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
tudod h amugy milyen kényelmes a cicanaci??? kényelmesebb bármelyik farmernál...
2011. márc. 30. 09:00
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem annyira kényelmetlen mint amilyennek látszik.

De unalmas hogy tényleg minden kiscsaj ebbe jár, azért egy rendes nadrág ami nem tapad az ember lábára mindenképp sokkal kényelmesebb. Inkább azt választom.

2011. márc. 30. 10:53
 9/11 anonim ***** válasza:

én csak itthon veszek fel cicanacit. :)

rajtam nem néz ki jól mert kicsit duci vagyok :)

2011. márc. 30. 12:05
 10/11 anonim ***** válasza:

Lehető legkényelmesebb nadrág...

Utolsó: Ha megfelelő felsővel hordod, előnyös színben (értsd: ha alul vagy széles, mindenképp sötét, ha felül, akkor valami világosabb), nem hiszem, hogy nem állna jól. Rajtam is van felesleg, én feketét meg farmermintázatút hordok.

2011. márc. 30. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!