Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik túracipő/bakancs márka...

Melyik túracipő/bakancs márka felé lenne jobb elindulni?

Figyelt kérdés
Jelenlegi cipőm egy Merrell Moab 3 amelyet le szeretnék cserélni. Hazai középhegységekben hordanám legtöbbet, de évi több alkalommal Tátrába, Alpokba is lenne használva. Salewa és La Sportiva márkák amelyek tetszenek. Árban 40-80.000Ft között. Magas szárú lábbeliben még nem túráztam, nemtudom lenne-e rá szükség vagy elegendő pl egy beszállócipő. Próbálni még nem indultam el túraboltokba először körüljárnám a témát, hogy ki mit tanácsolna.
2024. aug. 8. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
LOWA
2024. aug. 8. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:

A beszállócipő nem erre van.

Én semmiképp sem márkától tenném függővé a választást. Először el kell döntened, hogy mit szeretnél, és utána nézelődj abban a kategóriában, mi az ami neked kényelmes, szélességben jó, stb.

A Tátrába, Alpokba azért ajánlatos a magasszárú cipő, de ha tényleg sokat túrázol, akkor azért el lehet gondolkodni, hogy legyen mellette egy alacsony szárú is.

2024. aug. 8. 19:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Páromnak (férfi) Solomon, nekem Columbia túra cipőm van. Mind a ketten meg vagyunk vele elégedve a sajátunkkal.
2024. aug. 8. 20:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Páromnak salewa van. Én eddig quechuát használtam<(kezdő túrázó vagyok). A téli turabakancsom meindl. Most nyáriasabb komolyabb turacipore egy salomont vettem. Ezekkel nem lehet mellélőni. A lá sportiva is jó.
2024. aug. 9. 09:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Lowa, Salewa, Meidl, Hanwag, La sportiva, Olang.
2024. aug. 9. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!