Hogyan válasszak megfelelő méretű túracipőt? Merrell crosslander 3 az jó?
Ha sajnálod rá a pénzt egy jó túracipőre, akkor felejtsd el az egészet és ne menj túrázni. Egyszer kell megvenni, de az legyen jó.
Dechatlonba mindig vannak akciók. Bár én nő vagyok, tavaly a Columbia cipőmet akciósan ott vettem. Párom 42 ezret fizetett egy Salomon cipőért.
Egy másik ugyanolyan cipo ugyanabbol a lababaol ideiglenesen kiveszed a talpbetetet es betezsed a cipobe amit probalsz. Kiprobalod h ugy jo e a meret.
Nekem amugy mere turacipom van es nagyon szeretem. De addig probalgattam mindemfelet amig jo nem lett az egyik a labamra es az pont a merrel volt
Megpróbálkozok a talpbetétes dologgal.
Van itthon merrell cipőm, azt nem mondhatnám, hogy nagyon tartós, meg hú de jó. Szeptember közepén vettem, és novemberre már a talpa lejött egy helyen. Na de majdnem mindennap 15+ km-et mentem benne. Van itthon egy több, mint 10 éves nike cipőm. Suliba jártam vele télen-nyáron minden egyes nap vagy 4 éven keresztül. Még mindig megvan, és egy szakadás sincsen rajta. De az ütéscsillapítása rottyon van, 3 km után megfájdul benne a lábam. Szóval nem is várom el, hogy rohadt jó legyen a túracipő, és évtizedekig tartson, jó esetben max. 1000 km után úgyis el kell dobni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!