Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan válasszak megfelelő...

Hogyan válasszak megfelelő méretű túracipőt? Merrell crosslander 3 az jó?

Figyelt kérdés
Felpróbáltam a 42-eset, elől széltében szorított egy kicsit. A 43-as nem, viszont még akkor is könnyen letudtam venni a lábamról, ha szorosabbra fűztem.
júl. 19. 13:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért ragaszkodsz ehhez a márkához? Próbálj fel többet is. Az nem jó, ha nyom, de az se jó, ha leesik a lábadról.
júl. 19. 13:39
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez csak 25 ezer, a többi a duplája.
júl. 19. 13:45
 3/11 anonim ***** válasza:
Azért annyi különbség nincs egy szám eltérésnél, hogy az egyik szorít, a másikból meg már kilépsz. Akkor a 43 asnak lazább a fűzése. Húzd meg és ennyi
júl. 19. 13:49
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha sajnálod rá a pénzt egy jó túracipőre, akkor felejtsd el az egészet és ne menj túrázni. Egyszer kell megvenni, de az legyen jó.

Dechatlonba mindig vannak akciók. Bár én nő vagyok, tavaly a Columbia cipőmet akciósan ott vettem. Párom 42 ezret fizetett egy Salomon cipőért.

júl. 19. 13:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Akkor tegyél a nagyobbik méretbe egy talpbetétet, az kapásból elfoglal majdnem fél számnyi helyet.
júl. 19. 14:09
 6/11 A kérdező kommentje:
5.: Az biztosan működni fog? Decathlonból milyet vegyek?
júl. 19. 14:40
 7/11 anonim ***** válasza:
#6 nem biztos, de vihetsz magaddal (akár többféle) talpbetétet és belepróbálhatod. Lúdtalpbetétekkel sokan csinálják. És olcsóbb, mint használhatatlan cipőt venni.
júl. 19. 15:51
 8/11 anonim ***** válasza:

Egy másik ugyanolyan cipo ugyanabbol a lababaol ideiglenesen kiveszed a talpbetetet es betezsed a cipobe amit probalsz. Kiprobalod h ugy jo e a meret.

Nekem amugy mere turacipom van es nagyon szeretem. De addig probalgattam mindemfelet amig jo nem lett az egyik a labamra es az pont a merrel volt

júl. 19. 17:19
 9/11 A kérdező kommentje:

Megpróbálkozok a talpbetétes dologgal.

Van itthon merrell cipőm, azt nem mondhatnám, hogy nagyon tartós, meg hú de jó. Szeptember közepén vettem, és novemberre már a talpa lejött egy helyen. Na de majdnem mindennap 15+ km-et mentem benne. Van itthon egy több, mint 10 éves nike cipőm. Suliba jártam vele télen-nyáron minden egyes nap vagy 4 éven keresztül. Még mindig megvan, és egy szakadás sincsen rajta. De az ütéscsillapítása rottyon van, 3 km után megfájdul benne a lábam. Szóval nem is várom el, hogy rohadt jó legyen a túracipő, és évtizedekig tartson, jó esetben max. 1000 km után úgyis el kell dobni.

júl. 19. 18:56
 10/11 Metionin ***** válasza:
53%
Próbálj utánanézni, hogy van-e többféle szélességű változat belőle. Meg van amikor legyártanak valamennyit ami pont jó és utána a méret változik, férjem járt így most nem emlékszem vagy Merrell vagy Grisport cipővel. Megvette másodszor tök ugyanazt és szűk volt neki. Felhívta őket és kicserélték egy régebbi gyártásúra. De a Decathlonban is érdemes körülnézni, ott egy bazi jó bakancsot vett a vadász részlegen ami már több éve bírja. Ecipőn is szokott akciós lenni hol ez, hol az a márka.
júl. 19. 19:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!