Túracipőben szabad utcán rendszeresen közlekedni?
Figyelt kérdés
Mármint tudom hogy nem tilos:) Okoz a cipő talpán a gyakori használat sima járdán olyan kopást, elváltozást, amitől romlik a tartása terepen?márc. 23. 19:44
1/8 anonim válasza:
A válasz, nem. Ezek a cipok turazasra vannak tervezve, vagyis tartosabbak altalaban mint atlagos cipok, nyugodtan viseld a mindennapokban
2/8 anonim válasza:
Én sok éve abban járok, szóval nyugodtan hordd utcára.
3/8 anonim válasza:
Gondolom csökkenti valamelyest az élettartamát, de nem jobban, mintha ugyanannyit túráznál. Én is abban járok télen, és már kb 15 éves, jól bírja.
4/8 anonim válasza:
en mert lettem lepontozva? masik 2 is hasonlot irt lol
5/8 anonim válasza:
#4: Gondolom csak a kérdésnek és a válaszodnak is csak az első mondata lett elolvasva.
6/8 anonim válasza:
a valaszodban egyszer azt irod nem, majd igen.
7/8 anonim válasza:
"okoz kopast" stb...?
A valasz NEM. huh?
8/8 anonim válasza:
Merevebb a talpa, ezért betonon sokat talpalni kényelmetlen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!