A zoknit hogy húzzam fel a lábaimra? Honnan tudjam melyik megy a bal és melyik a jobb lábamra?
Figyelt kérdés
kétségbe vagyok esve, mert fázik a lábam és eddig sosem húztam zoknit, most meg nem tudom hgy húzzam fel!nov. 7. 08:32
1/20 anonim válasza:
Eddig soha nem volt rajtad zokni? Egyébként többnyire nincs különbség.
2/20 anonim válasza:
Én sosem nézem, melyik lábamra való, pusztán egyiket felhúzom a bal, a másikat a jobb lábamra. Valóban nincs sok különbség közöttük (ha egyáltalán van).
3/20 anonim válasza:
Sosem szoktam nézegetni, melyik melyik, de különbség sincsen nagyon. Csak csapj a hasadra! :D
4/20 anonim válasza:
Általában van egy vonalvezetése a zokninak, ami befelé nagyobbodik a nagy lábujj felé. Így ha jobbról nézzük, akkor a belső bal a nagy lábujj, tehát jobboldali a zokni, míg ha balról nézzük, jobb oldalt van a nagy lábujj, az meg a baloldali zokni.
5/20 anonim válasza:
"eddig sosem húztam zoknit" Eddig egész életedben nem volt rajtad zokni?! :O
Amúgy tök egyforma a kettő. Nincs jelentősége, hogy melyik lábadra húzod. Egyformák, nincs gyárilag jobbos és balos.
6/20 anonim válasza:
hogy hogy nem volt még zokni? xd
hány éves vagy?
7/20 anonim válasza:
A zokni végén van egy lyuk, abba dugd bele a lábad. A legtöbb zokninál mindegy melyik lábadra húzod fel, de ha akarod raksz valamilyen mosásálló jelölést mondjuk a jobb lábadon lévő zoknira és akkor tudni fogod. Vagy veszel olyan zoknit amin van L R jelolés vagy ötujjas zoknit
8/20 A kérdező kommentje:
31 vagyok! Sosem húztam! Viselni viseltem, de húzni sosem húztam! Egyszer tolni is próbáltam de úgy sem ment! Most mit csináljak?
nov. 8. 16:56
9/20 anonim válasza:
'Egyszer tolni is próbáltam de úgy sem ment! Most mit csináljak?'
Nem tolni kell, mert úgy persze hogy nem fog menni. Fogd meg a végét, ahol a lábadat tudod beletenni és úgy húzd fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!