Miért nem sikerűl nekem a rántással sűrítés?
Figyelt kérdés
Kezdő szakács vagyok és receptek alapján főzök. Legutóbb bablevest akartam főzni. Az volt a receptben hogy egy könnyű rántással sűrítccsük be. Finom megrántottam a lábast, de semmi nem történt, ezért próbáltam egy erőssebb rántással, de kiborúlt és leforráztam magam, sűrűbb nem lett.2024. jan. 10. 14:35
1/4 anonim válasza:
Oké---Ez a kérdés nyilván vicc akar lenni..Nem a lábast kell rántogatni.Hanem a szervet.És a kilövellő anyag majd besűríti a levest.
4/4 anonim válasza:
Komoly,a suliban nem tanították,hogy bablevest habarni kell?
Oltott mész,homok,cement,víz.
Ezt tejfől sűrűségüre keverni majd mehet a levesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!