Hogyan sűrítsem be a pudingot?
Figyelt kérdés
Spar saját márkás eperízű puding, ugyanúgy készítettem ahogy a hátuljára volt írva, forraltam egy csomó ideig, de nem lett puding állaga sőt kinézetre totál folyós, most betettem a hűtőbe kb. 20 perce, de semmi nem történt. mi lehet a baj, hogyan tudnám sűrűbbé varázsolni?2020. máj. 14. 17:08
A kérdező szavazást indított:
hagyam a hűtőbe
tegyek bele valamit(ha ez akkor mit?)
8 szavazat
1/12 anonim válasza:
nem lehet, hogy több folyadékkal csináltad?
2/12 anonim válasza:
Zseletinnal be lehet sűríteni.Vagy liszttel, de félő, hogy csomós lesz tőle.
5/12 A kérdező kommentje:
köszi, nincs itthon, de mindegy megeszem annyira nem rossz amúgy nem , fél liter tej kell bele és én a feléhez használtam 2,5 l tejet
2020. máj. 14. 17:30
6/12 anonim válasza:
Ha van étkezési keményítőd, akkor azzal meg lehet oldani. Egy deci tejben csomómentesre kevered, aztán hozzáöntöd és azzal felforralod. Gyárilag is az van benne, attól lesz sűrű.
7/12 anonim válasza:
Kukorica keményítő, liszt, tojássárgája, bármi jó lehet hozzá.
8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm
2020. máj. 14. 18:08
9/12 anonim válasza:
Gondolom a puding pornak nem mérted ki pontosan a felét. Hiába felezed a tejet ha a por nem pontosan a fele. Tudom ez így utólag nem segít, de legközelebb jól jöhet
10/12 anonim válasza:
Én utoljára simán lisztből és kakaóporból (tejjel-cukorral ugyanúgy) csináltam csokipudingot, jó lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!