Sűrű pudingot hogyan hígítsam?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Tegnap aranygaluskat csi áltam és a puding nagyon sűrű lett de nem volt már otthon tejem igy ma vettem még hozzá. Kérdésem, hogy hogy öntsem hozza a tejet igy hogy már kihűlt a puding? Gázon forraljam fel ismét vagy csak úgy öntsem hozza és keverjem el?2020. márc. 29. 11:06
2/4 anonim válasza:
Forrald fel és úgy öntsd hozzá. Ha forralás nélkül kevered bele, akkor elég gusztustalan lesz (tapasztalat)
3/4 anonim válasza:
A pudingot fel se tudnád magában forralni, ha sűrű is, meg cukros is, mert 87-szer ég szarrá mire felfő.
Esetleg (!!!) ha előbb a tejet forralod fel, és úgy adagolod hozzá a pudingot, talán elérheted hogy csak vagy 3-szor égjen koksszá mire egyneműre kevered. De akkor is keverni kéne mint a gép... úgyhogy tök fölösleges ilyennel szórakozni.
Ráadásul ha hőbehatás éri a benne lévő pudingport, akkor ugyanúgy kifejti a sűrítő hatását, úgyhogy még több tej kell bele. Nem éri meg az egész procedúra.
Öntsél bele tejet úgy hidegen, és nyomasd át egyneműre botmixerre. Úgy pont annyi tejet tudsz beletenni, hogy pont tökéletes legyen, és az egész 1 perces művelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!