Ha most 38 évesen barátnőm lesz, akkor el kell költöznöm anyukámtól?
Figyelt kérdés
Elkezdtem ismerkedni mert jó lenne egy társ, bementem társkereső oldalara, pár nővel levelezek is, állítólag helyes vagyok jövő héten egy randi is lesz, viszont még nem tudják hogy szüleimmel lakom és attól félek hogy ha majd össze jövök ezzel a lánnyal akkor össze akar velem költözni így el kell költöznöm anyukámtól majd2023. júl. 2. 14:51
1/13 anonim válasza:
Emiatt igazán ne aggódj🥰, ha megtudja, hogy 38 évesen anyáddal élsz, le fogja mondani a randit, ha addig nem derül ki, csak a randin, akkor sincs baj, mert nem lesz második!
Szivesen!
2/13 A kérdező kommentje:
1. De miért nem?
2023. júl. 2. 15:02
4/13 anonim válasza:
Mert 38 évesen elvárjuk hogy önálló ember legyél. Legalább albérlet. Egy nőnek elég kínos anyucival egy házba lakni vagy egyátalán meglenni. Ilyen idősen kicsit cink. Kell hogy legyen egy biztos pont és munkahely. Közel 40 évesen már ilyen dolgokat nem is kellene megkérdezni.
5/13 anonim válasza:
Mert egy 38 eves ferfitől már gyereket szeretne a nő, és nem azt, hogy ő legyen a gyereke...
6/13 anonim válasza:
P.S. Intim egyuttlét nem megoldott
7/13 anonim válasza:
Én felállnék az asztaltól,ha ezt megtudnám
8/13 A kérdező kommentje:
7 miért?
2023. júl. 2. 16:48
9/13 anonim válasza:
8
Mert senki nem szereti az olyan férfiakat, akik 40 évesen még annyira sem képesek, hogy egyedul éljenek
10/13 anonim válasza:
Megjegyezném zárójelben, hogy a waifu az nem barátnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!