Hogyan főzik meg a kenyeret?
Figyelt kérdés
Mindig is érdekelt a szakácsmesterség, így érdekelne a kenyér elkészítésének a menete is.
Komoly séfek, esetleg nagyon tapasztalt szakácsok válaszait várom, akik bevezetnének eme csodálatos világba.
2023. máj. 19. 19:23
1/6 anonim válasza:
hiába szántad hű de nagyon viccesnek ezt a trollkérdést, van olyan kenyér amit főznek, knédli néven ismeretes
2/6 anonim válasza:
Feldobják a Napba, fő, hogy ne a fejedre essen vissza (vigyász, mer' meleg.) és akkor lerakod az asztalra, és már kész is. :):) Vagy visszazuhan magától. :):)
Nem pék vagyok, csak szeretek pékkedni; heló. :):)
3/6 A kérdező kommentje:
Igazatok van! Mindegy hogy főzik vagy sütik, a lényeg, hogy kész
2023. máj. 19. 20:33
4/6 anonim válasza:
Valójában a tésztának 420 órát kell kell eltöltenie a Napban, ezután heliocentrikus pályára áll, és alkalomadtán Föld körüli pályára áll, kering még ott egy darabig, végül 69 fokos szögben eléri a légkört, ekkor tökéletesen megsül, és becsapódik az ebédlőasztalodra.
5/6 anonim válasza:
Én el tudom mondani; hogyan nem . :):) Ha bárkinek kell valamikor. :) :):)
6/6 anonim válasza:
Először fogják a kiddlincset, azt ráteszik egy széles grondínerre, amelyet összecsuknak, majd kinyitnak. Következő lépésként meghintik rubblanyekkel, megspricnizik, evolválják. Az így létrejött keveréket megkeverik, majd kupacba rendezik és hozzáinjektálják a skurpinyecet, ettől rándul össze olyan szép ovális alakra. Ezután újra megsricnizik és beteszik egy nagy folyadékkal töltött edénybe és addig főzik, amíg fel nem úszik a felszínre. Ezután kiveszik és kész a főtt kenyér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!