Melyik abonett kenyeret szeretitek a legjobban?
Figyelt kérdés
Eddig még csak kukoricás gluténmentes abonettet ettem, az nagyon ízlett. Melyiket szeretitek a legjobban?2023. jan. 24. 12:55
2/7 anonim válasza:
Egyiket sem. Undorító. Inkább eszem a teljes kiőrlésűt. Nem is értem minek van ez a s*ar. Nulla tápanyag, mű az egész.
4/7 anonim válasza:
Zöldségeset.
Azért van mert pl. én glutén allergiával nem biztos, hogy mindig sütők vagy veszek a boltban mentes kenyeret amikor épp gondolok egyet, hogy enni szeretnék, és akkor ott az abonett a szekrényben, ami amúgy is sokáig eláll.
5/7 anonim válasza:
#1: és hol veszed? Tescoban már hetek óta nem láttam natúrt. Van mindenféle, natúr nincs :D
Kérdező: én még csak natúrt és kukoricásat ettem, abból a kukoricás jobban ízlett.
#2: semmi mű dolog nincs benne, extrudált szelet, az íze is szokható aki csak ilyet tud enni, és diéta esetén is pl. sokkal többet ér reggelire, mert egyszerre úgy sem eszel sokat, és bár több kalória van benne, mint ugyanannyi kenyérben, de egyszerre kevesebbet mennyiséget eszel, mint kenyérből.
6/7 anonim válasza:
Attól, hogy lepontozol baba, még úgyanúgy útálni fogom az abonetett, szóval ezzel semmit sem érsz el. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!