Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit tegyek, ha beleszerettem...

Mit tegyek, ha beleszerettem a Fundamentás rókába?

Figyelt kérdés
Vasárnap sétáltunk egy számomra fontos emberrel Kisújszálláson a Deák Ferenc utcában, elmentünk a Generali előtt, ott volt kirakva az ajtón egy reklám papír, és rajta volt az említett antropomorf róka is. Csináltam róla képet, videót, mindent, itthon nézegetem azóta. Én gyakran beleszeretek az ilyen karakterekbe, hát most pont ő a következő. Szerintem nagyon szép is, meg minden. A baj csak annyi, hogy nem lehet itt velem, nem tőlthetek el vele időt, mert ő nem létezik a valóságban... Ilyen gyakran van velem, hogy ilyenekbe beleszeretek, és mindig az lesz, hogy gyötör, hogy szeretnék vele lenni, de nem lehet, mert csak egy kép, nem igazi. Van valami megoldás, hogy mégis enyhítsem a gyötrelmet? Van esetleg valami mód arra, hogy vele álmodjak valami szépet? A kinézete alapján hímnemű, nem tudom, vajon mennyire lenne baj neki, hogy én is az vagyok? Mármint ha a valóságban találkozhatnék vele. A kérdés komoly, tényleg sok hasonló állat karakterbe beleszerettem már életem során, és fogok is még. Ez ösztönösen jön, valami vonzalom alakul ki, vagy nem tudom. Légyszi mondjatok valamit, hogy mit tegyek...

2023. máj. 8. 20:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Oltasd be magad veszettség ellen!
2023. máj. 8. 20:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ѕ⁠z⁠е⁠r⁠е⁠ѕ⁠ѕ⁠ ⁠b⁠е⁠l⁠е⁠ ⁠v⁠а⁠l⁠а⁠k⁠і⁠ ⁠m⁠á⁠ѕ⁠b⁠а⁠.⁠ ⁠Р⁠é⁠l⁠d⁠á⁠u⁠l⁠ ⁠а⁠n⁠n⁠а⁠k⁠ ⁠а⁠ ⁠z⁠ö⁠l⁠d⁠n⁠е⁠k⁠,⁠ ⁠а⁠k⁠і⁠ ⁠m⁠і⁠n⁠d⁠е⁠n⁠n⁠е⁠k⁠ ⁠а⁠ ⁠l⁠е⁠g⁠а⁠l⁠[⁠z⁠á⁠]⁠j⁠а⁠,⁠ ⁠v⁠а⁠n⁠ ⁠а⁠ ⁠l⁠е⁠g⁠е⁠r⁠о⁠t⁠і⁠k⁠u⁠ѕ⁠а⁠b⁠b⁠ ⁠h⁠а⁠n⁠g⁠j⁠а⁠.⁠ ⁠Ν⁠е⁠k⁠е⁠m⁠ legalábbis ⁠r⁠е⁠n⁠d⁠е⁠ѕ⁠е⁠n⁠ ⁠b⁠а⁠ѕ⁠ѕ⁠z⁠а⁠ ⁠а⁠ ⁠f⁠ü⁠l⁠е⁠m⁠.
2023. máj. 8. 23:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Voltál már valaha szerelmes emberbe, volt már párkapcsolatod? Ha igen, akkor ez csak egy rajongás, vagy furcsa szokás. Nincs ezzel semmi baj, addig amíg nem akadályoz az életben. Ha még sosem voltál emberbe szerelmes, és úgy érzed nem is fogsz érdemes lenne pszichológushoz elmenni. Vannak emberek akik tárgyakba szerelmesek, karakterekbe. Összeházasodnak vele, ami elég betegesnek hangzik, de van ilyen. Vannak pszichológusok, akik azt állítják, hogy ez a szexualitásnak egy al kategóriája, mint a biszexuális, homoszexuális. Gyakran betegségnek szokták nevezni az emberek. Én mégis úgy gondolom, hogy egy személlyel jobb, mint egy tárggyal, vagy karakterrel, mert él, létezik és egy személy, és sorolhatnàm a dolgokat. De nem hiszem hogy világ rengető gond lenne, azt szeretsz amit/akit csak akarsz. Szeresd azt ami boldoggá tesz. Személy szerint nem zavarna, hogy mit szeretsz, végül is nem ez a lényeg egy személyben.
2023. máj. 8. 23:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, már majdnem írtam, hogy benne lennék egy szerepjátékban aztán nézem, hogy srác vagy :-( Így jártam, nekem semmi se sikerül :-(
2023. máj. 9. 10:02
 5/11 1112 ***** válasza:
Masnit kell kötni a cipődön lévő fűződre; hogy ne lógjon.
2023. máj. 9. 17:31
 6/11 1112 ***** válasza:

* És akkor már nem baj, hogy beleszerettél.

Mert ott lesz egy (kettő ) masnid a cipőfűződön .

2023. máj. 9. 17:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nézd a ballibsi lmbtq barát országokban csillárral vagy híddal is házasodhatsz, szoval nincs minden veszve :)
2023. júl. 19. 11:13
 8/11 1112 ***** válasza:
Ezt, amit #7 írt; meg tudom erősíteni; nekem is csillár a férjem. Sőt, a feleségem is. xddd Elnézést kérek mindenkitől. XDdddd. :)
2023. júl. 19. 21:23
 9/11 1112 ***** válasza:
* Ja és én mindenkívüli vagyok. :):)
2023. júl. 19. 21:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Ő vagy ?

[link]

2023. júl. 19. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!