Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Honnan lehet tudni, hogy...

Honnan lehet tudni, hogy valakibe beleszerettem, szeretetből szeretem vagy csak felléngolás?

Figyelt kérdés
2021. aug. 11. 18:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Önismeret?
2021. aug. 11. 19:01
 2/19 A kérdező kommentje:

Az mostén cserbenhagyott, úgy érzem.

Az utóbbi időben nem is ismerek magamra... Így ezügyben sem tudom, hogy mi is van most.

2021. aug. 11. 19:05
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de erre a kérdésre ilyen formán nem lehet választ adni. Egy ember tudja csak tisztázni az érzelmeid, Temagad.
2021. aug. 11. 19:13
 4/19 anonim ***** válasza:
23%

Elképzeled, hogy mással szeretkezik. Elképzeled, hogy megerőszakolják. Elképzeled, hogy morzsi kutyus töfi kutyus-pózban. Elképzeled, hogy egy heted van az életedből. Elképzeled, hogy egy hete van az életéből. Elképzeled, hogy rossz dolgot tett veled,mással.

Elképzeled, hogy holttest.

2021. aug. 11. 19:15
 5/19 A kérdező kommentje:
Semmi jel, kérdéssor vagy valami nincs? 😧😁
2021. aug. 11. 19:16
 6/19 anonim ***** válasza:
53%
Dehogy nincs! Megkérdezed magadtól, hogy mit érzel az adott illető iránt!
2021. aug. 11. 19:19
 7/19 A kérdező kommentje:
Oké...
2021. aug. 11. 19:21
 8/19 anonim ***** válasza:
71%

Ha tetszik a szeme az nem szerelem, hanem vágy.

(Minden testrészre vonatkozik! Belső szervekre nem)

Ha intelligenciája tetszik az nem szerelem,hanem csodálat.

(Minden melléknévre vonatkozik: okos,ügyes,szorgalmas,erős...)

Ha a társadalmi státusza tetszik, az nem a szerelem, hanem az érdeklődés.

(Minden főnévre vonatkozik: orvos,celeb, ökölvívó,rendőr, titkosügynök,sportoló,ügyvéd,politikus, tanár...)

De ha nem tudod, miért tetszik akkor ez a szerelem, mivel a szerelem nem ismer logikát.

Lehet holnap látsz egy hajléktalat és valmi különleges békét áraszt magából, mert nem aggódik, hogy leég a háza.

2021. aug. 11. 20:45
 9/19 A kérdező kommentje:

Igaziból ő pont egy olyan személy, akiben külsőre semmi vonzó nincs, belülről se az a típus, aki nekem bejönne... de mégis élvezem a társaságát, hiányzik, amikor elköszön és megy haza, féltékeny vagyok azt hiszem, mikor olyasmit hallok/látok... és még csak azt sem értem, hogy miért.

Van valami üdítő, élénkítő, felemelő abban, hogy Ő ott van, ahol én, rámnéz, hozzámszól... persze, tudom... elég gáz, amit csinálunk (játszunk egész nap :D), de vele ez is olyan élvezetes. Ennyit talán életemben nem nevettem, mint vele.

2021. aug. 11. 20:53
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell túlmisztifikálni, ha jól esik csókolozzatok, kufircoljatok.
2021. aug. 11. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!