Honnan lehet tudni, hogy valakibe beleszerettem, szeretetből szeretem vagy csak felléngolás?
Az mostén cserbenhagyott, úgy érzem.
Az utóbbi időben nem is ismerek magamra... Így ezügyben sem tudom, hogy mi is van most.
Elképzeled, hogy mással szeretkezik. Elképzeled, hogy megerőszakolják. Elképzeled, hogy morzsi kutyus töfi kutyus-pózban. Elképzeled, hogy egy heted van az életedből. Elképzeled, hogy egy hete van az életéből. Elképzeled, hogy rossz dolgot tett veled,mással.
Elképzeled, hogy holttest.
Ha tetszik a szeme az nem szerelem, hanem vágy.
(Minden testrészre vonatkozik! Belső szervekre nem)
Ha intelligenciája tetszik az nem szerelem,hanem csodálat.
(Minden melléknévre vonatkozik: okos,ügyes,szorgalmas,erős...)
Ha a társadalmi státusza tetszik, az nem a szerelem, hanem az érdeklődés.
(Minden főnévre vonatkozik: orvos,celeb, ökölvívó,rendőr, titkosügynök,sportoló,ügyvéd,politikus, tanár...)
De ha nem tudod, miért tetszik akkor ez a szerelem, mivel a szerelem nem ismer logikát.
Lehet holnap látsz egy hajléktalat és valmi különleges békét áraszt magából, mert nem aggódik, hogy leég a háza.
Igaziból ő pont egy olyan személy, akiben külsőre semmi vonzó nincs, belülről se az a típus, aki nekem bejönne... de mégis élvezem a társaságát, hiányzik, amikor elköszön és megy haza, féltékeny vagyok azt hiszem, mikor olyasmit hallok/látok... és még csak azt sem értem, hogy miért.
Van valami üdítő, élénkítő, felemelő abban, hogy Ő ott van, ahol én, rámnéz, hozzámszól... persze, tudom... elég gáz, amit csinálunk (játszunk egész nap :D), de vele ez is olyan élvezetes. Ennyit talán életemben nem nevettem, mint vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!