Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Honnan lehet tudni, hogy...

Honnan lehet tudni, hogy valakibe beleszerettem, szeretetből szeretem vagy csak felléngolás?

Figyelt kérdés
2021. aug. 11. 18:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

" [...] féltékeny vagyok azt hiszem, mikor olyasmit hallok/látok..."

- milyesmit?

2021. aug. 11. 21:14
 12/19 A kérdező kommentje:
Amikor a barátnőjével kedvesedik, együtt esznek, együtt sétálnak, együtt ülnek, hallom mit csináltak együtt...
2021. aug. 11. 21:24
 13/19 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján a "szeretetből szeretem"-et mindenesetre kizárnám.

Azonban azt tanácsolom, a lényegi információkat a kérdésedhez írd oda, Kérdező, s ne mindent "harapófogóval kelljen kihúzni" belőled.

2021. aug. 11. 21:29
 14/19 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mi lényeges, azért nem írtam oda semmit.
2021. aug. 11. 21:40
 15/19 anonim ***** válasza:

Azok az információk lényegesek - jelen esetben -, amelyekből rekonstruálhatjuk az érzéseidet/a helyedbe képzelhetjük magunkat.

Kifejthetted volna még egyébként, hogy milyen régi az ismeretségetek, mióta bizonytalanodtál el az érzéseidben, előbb vagy utóbb lett-e barátnője, mint jobban megkedvelted volna... és esetleg a kort-korosztályt is érdemes megadni.

2021. aug. 11. 21:51
 16/19 A kérdező kommentje:

Én 26, Ő 30 éves.

Kb 1,5 éve ismerjük egymást, ekkor már volt barátnője.

Az eleje óta gondot is okozott, mindig féltékenykedés lett belőle, hogy beszélünk. Többnyire igyekeztem leépíteni őt.

Pár hete, amikor együtt kezdtünk dolgozni kiderült, hogy kettesben beszélgetni nem is rossz. Aztán ahogy telik az idő egyre jobb együtt lenni. Beszélgetünk, játszunk, egyre jobban megismerjük egymást személyesen is, gardedám nélkül (mert ezelőtt mindig társaságban találkoztunk), egyre közvetlenebb a viszonyunk.

2021. aug. 12. 15:56
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Kezdesz beleszeretni. Egyértelmű.
2021. aug. 12. 16:01
 18/19 Sághegyi Péter válasza:
Az idő fogja eldönten, hogy fellángolás vagy tartós.
2021. aug. 17. 15:25
 19/19 anonim ***** válasza:

Azért azt érzed, hogy van-e benned vágy! Ha nincs, de tiszteled, akkor az lehet szeretet.

Ha szeretsz a közelében lenni, vágysz rá, az lehet csak fellángolás. De ha magadba nézel, és mást is vonzónak találsz benne (intellektuálisan is vonz, imponál a viselkedése különböző helyzetekben stb.) akkor lehet szerelem.

Lehet, hogy más szerint marhaság, de én ilyenkor mindig felteszem magamnak a kérdést, hogy szeretnék-e vele élni (életem végéig) vagy csak kefélnék vele, szülnék-e neki gyereket. 🙂 Persze így is előfordult, hogy olyanba szerettem bele, aki érdemtelen volt rá. De tudtam, hogy ez több mint vágy.

Valójaban mindegy. Ha mindkettőtöknek jó, legyetek együtt, aztán kialakul. De próbálj meg nem beleszeretni, mert amit eddig leírtál, az alapján ez komolytalan pasi. Ha akarna tőled valamit, már megtehette volna.

Egyébként honnan tudod, hogy gondot okozott, hogy beszéltetek? Miért kellett leépítened? Mit csinált? Hogy viselkedett?

Lehet, hogy te jobban illesz hozzá, mint a barátnője, és azért vonzódik hozzád. Akkor jó lenne, ha nem hülyítene két nőt egyszerre.

Lehet, hogy csak élvezi, hogy veled flörtöl, de szereti a barátnőjét és nem akar semmit, csak hülyít, te meg lassan beleszeretsz. Akkor szar alak.

Sőt az is lehet, hogy nem is flörtöl, csak tetszik neked és többet szeretnél belelátni az udvariasságába. Akkor te hazudsz magadnak, és az fájni fog.

Lépj hátra kettőt és próbáld kívülröl nézni a helyzetedet! Ha a barátnőd lenne hasonló helyzetben, mit gondolnál vagy milyen tanácsot adnál? Mindenki vágyik a szeretetre, de olyanba szeress bele, aki megérdemli!

Tapasztalat.

2021. aug. 20. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!