Mindig beleszeretek egy film/sorozat szereplőjébe és nemtudom mit tegyek, mert élő emberbe úgymond még nem estem bele. Mégis mit csináljak?
Biztos mindenkinek van olyanja, hogy tetszik neki egy színész, akit am soba az életbe nem érhet el, pl Chris Hemswort, vagy a leghíresebb szerepe, Thor, biztos van olyan aki szerelmes belé. De velem az a gond, jogy akikbe én bele esek anime karakterek, élő embert még nsm szerettem. De am tetszeni teszenek emberek, pl Sebastian Stan bejön nekem, de ndm vagyok belé szerelmes. De anime karakterekbe igen, pl az AOT-ból Rivaille, a Hetalia-ból Prussia-ba, a Black Butler-ből Undertaker-be, vagy a BnHA-ból Bakugo-ba, Shinsou-ba, Todorokiba, Dabi-ba vagy Hawks-ba. És nem értem miért, plusz lány karakterek is bejönnek pl AOT-ból Sasha, a BnHA-ból Momo, a Hetalia-ból Hungary-chan stb. És itt a legújabb, már könyvekből is beleesek kitalált karakterekbe, most elkdzdtem olvasni Rejtő Jenőtől a Három testőr Afrkkában-t és siekresen beleestem az egyik szereplőbe, Senki Alfonz-ba (mellékesen hozzágeszem, hogy a nevét a Kárpátia Piszkos Fred című számában hallottam, amikor előszőr hallottam ezt a nevet, azt hittem, hogy nő, nem tudom miért, de azt hittem, hogy nő, habár ha valaki azt hiszi a Kőszívű ember fiai sgyik szereplőjére, Alfonsien-ra, hogy fiú, már a saját húlyeségemen sem lepődöm meg).
Kérlek segítsetek, mdrt nem tudom miért van ez velem. Troll kommenteket nem kérek, komoly válaszokra várok, előre is köszönöm.
Ne aggódj, ez teljesen normális, főleg hogy még tini vagy ahogy mondod. Rengeteg embernek jönnek be kitalált karakterek, nem hiába van tele a net fanarttal meg fanfictionnel. Az sem baj, ha a valóságban még nem találkoztál olyannal, akibe szerelmes lennél, én is sokáig így voltam vele, most mégis boldog kapcsolatban vagyok.
Az is rendben van, ha lányok is bejönnek, nincs ebben semmi rossz. Nem kell beskatulyáznod magad vagy most rögtön elhatározni, hogy mi vagy.
Idővel kialakul, ne szégyelld felfedezni, mi érdekel.
Ugyanígy voltaaaam:D
Csak nekem az első nagy anime szerelmem Aido volt a Vampire Knight-ból.
Aztán jöttek a koreai srácok (Ren, GD, V, Hakyeon, stb).
Szerintem ez teljesen természetes kamasz korban.
Én most néztem meg először az AOT-ot a barátom miatt, és mondtam is neki, hogy "Ahh, ő az új szerelmem!"
Csak, most ez vicc volt, mert már nem szeretek bele animekarakterekbe, mióta abbahagytam az animézést.
Figyelj, ezzel tényleg nincs semmi baj!:)
Később úgyis szerelmes leszel élő emberekbe is, emiatt ne aggódj:).
20/L
A lányoknál ez tök normális. Nincs olyan lány ismerősöm akinél nem fordult elő hasonló.
Gyerekkori barátnőm megmutatta hogy hogy csókolózik a poszterral és mondta hogy ne mondjam el az anyjának.
Mellékes hogy miért emlékszem még ma is rá. Férfi vagyok na. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!