Szkeptikusak na erre varrjatok gombot a Yeti márpedig létezik?!
Elsőre mikor megnéztem a videót, azt hittem, hogy kamu, de szerintem a mozgása stb túl élethű, ez nem lehet CGI animáció hanem egy valós lény. Nem értem miért nem terjedt el jobban ez a felvétel.
Pedig Mátranovákon egy ismerősöm kutyájának az autóját hasonló módon nyúlta le a fanyűvő!
Ez a nóta is bizonyítja:
Én magam tényleg jeti vagyok, mert minden reggel teJET Iszom, de ez a szekszárdi hógolyóember volt a videón, aki városi terepjárókat oroz el, miután kilőtte a gazdáját és gonoszságára jellemző, hogy áldozatait erőszakkal beoltja orosz, sőt néha kínai vakcinával és közben a szadista vigyor és a sátáni kacaj között ingadozik,ráadásul állítólag lopja az inggombokat és még áldozatainak a tyúkszemére is tapos.
Egyetlen módon lehet elriasztani, egy jókora sárgarépát kell az arca felé nyomni, akkor rémülten elpucol, mert nem akar hóemberré változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!