Én elég szkeptikus vagyok, de most sokkaltam be. Létezik olyan, hogy valakit komolyan elátkoznak?
Az a helyzet,hogy mindig amikor tele leszek elszántsággal,életerővel és jönnek a lehetőségek,az utolsó pillanatban amikor már tényleg egy karnyújtásnyira van az áhított vágyam,mintha valami kigáncsolna.Ezt már 2 éve tapasztalom.(Magamat szarkasztikusan el is neveztem "majdnem"kaliberű embernek...)
Eddig úgy voltam vele,hogy ez csak véletlen..de ez a rengeteg "véletlen" már hihetetlen.
Mi történik velem??
Nagyon komoly dolgokról van szó,és nem én,mások allítják,hogy nem hibáztathatom magam.
Enyhe példák:Kaptam egy remek állásajánlatot,fel is vettek(Nagyon fontos volt nekem).A kezdés előtt 4 nappal rosszul lettem (nem részletezem) kórházba kerültem.Hónapokig gyógyultam.
Jött még egy ajánlat,szintén felvettek.Teljesen beilleszkedtem,nagyon szerettem ott lenni.Erre a hely csődbe ment 3 hét leforgás után!
Nagyon sok ilyen példát tudnék még felhozni...az életem minden teréről.Teljesen kétségbe vagyok esve.
Ez már 2 éve tart!Előtte minden jól ment.
Mitől lehet?
Komolyan nem én kreálom ezeket,tehát nem tőlem függ.Eddig magamat hibáztattam mindenért,de egyszerűen ha megszakadok sem jön össze semmi,mert az utolsó pillanatban valami gebasz lesz.
2 éve nem volt egy rendes sikerélményem sem...
MIT TEHETNÉK?
Üdv a klubban..
SZAR MIKOR nem mi irànyitjuk a történéseket
Szia!
Ha valóban hiszel az átokban, akkor javaslom, hogy nézz utána, hogyan kell megtisztítani az aurádat ilyen átkoktól, és hogy hogyan kell kivédeni őket a jövőben. Ha nem, akkor gondolj úgy magadra, hogy semmi rossz sem történhet veled, de tényleg összpontosíts a jó dolgokra, és majd meglátod, hogy beválik-e.
Én személy szerint hiszek az átkokban (tanulmányozom az okkultot is), viszont ezek végrehajtásához óriási tudás kell, és nem szoktak 2 éven keresztül tartani, kivétel, ha a cél nagyon gyenge jellem.
Van bárki az ismerőseid, ellenségeid között, akiből kinézed, hogy külön rituálékat hajtson végre csak azért, hogy neked rossz legyen? Ha nincs, akkor lehet, hogy csak beképzeled magadnak. :)
az utolsó válasz is lehetséges valamint az átok is...
minden esetre ha megpróbálod te magad levenni lehjobb esetben nem történik semmi :D
rosszabb esetben rontassz a helyzeten...
Az tv-t is szerelőhöz szokás vinni! :)
Persze ha valaki a pénzed kéri mágiáért cserébe az valószínű kamu! :)
viszont találhatsz olyat akinél elég a viselkedéssel kiérdemelni a segítséget... :)
esetleg megkér hogy utalj pénzt egy állat menhelynek vagy vegyél kutya kaját stb...
Sokféleképpen ki lehet érdemelni.
én sem segítek akár milyen jöttmentnek viszont anyagiakat nem korrekt mágiáért elkérni :)
Akkor nem a részletekről:
lehet, hogy elátkozott vagy, azért nem sikerülnek úgy a dolgok, ahogy te szeretnéd.
Az elátkozottnak nagyon kényelmes dolga van, mert, bár mindent a lehető legjobban csinál, semmi nem sikerül. Aki nem hisz az átokban, annak felül kell vizsgálnia, mit csinált rosszul, miben kivánt teljesíthetetlent.
Már a törzsi varázslók foglalkoztak mágiával, mindegyik elátkozta a szomszéd törzset - mégsem halt ki az emberiség.
.
A másik: nehezményezed a részlettel foglalkozást.
Aki véleménye igaz voltának bizonyítására több érvet hoz fel, azok közül csak egyik is nem állja meg helyét, akkor a felsorolás minden tagja megkérdőjelezhető!
Próbálj meg pozitívan gondolkodni.
A vonzás sokkalta jobban működik negatív gondolatoknál, mivel azt jobban átérzi az ember.
Gondolj úgy a következő állásajánlatra akár, hogy ez most jó, itt tudok dolgozni.
Ha valami megint közbe jön, például ez a cég is csődbe megy, akkor gondolj arra, hogy:
"Akkor keressünk egy másik helyet."
Ennyi! Többet ne is foglalkozz a céggel, hanem keress másik helyet.
Egy idő után, normálisan fogsz tudni dolgozni, és nem lesz semmi bajod sem. :)
Tudod hogy az ember saját magát tudja legkönnyebben "megátkozni"? A negatív gondolataival.
Akik igazi átkot tudnak csinálni, azok nagy pénzekért csinálják ezt, és az országban összvissz kb. 50 ilyen ember van. Szóval nem tartom valószínűnek.
Ez a 2 példa pedig egyáltalán nem utal erre szerintem.
A betegséged vagy rosszulléted lelki okát érdemes lenne feltárni, mert sokat mondana szerintem.
A cég meg nyilván 3 hét alatt ment csődbe, tudták ők ezt már azelőtt is, hogy felvettek, csak nem kötötték az orrodra. Nem biztos, hogy sok ember menne úgy egy munkahelyre, ha tudja, hogy csak 3 hétre kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!