Szeretne valaki jóslást?
Kedves jóslásra vágyók!
Donoven jósúr vagyok és amennyiben szeretnétek jóslást, jelentkeznetek kell a kommentekben. Természetesen minden jóslás ingyenes. Megpróbálok minden érdeklődőnek jósolni, de sajnálatomra csak 99%-ban biztos tanácsokat adok.
Kedves 40-es válaszoló!
A dél-ázsiai birtokán elefántok és hindu szerzetesek jártak, akik véletlenül tönkretették a ház vakolatát. De figyeljen arra, hogy a biciklije megfelelően be legyen olajozva.
Kedves 41-es,
Nem gondolom, hogy jó időszak vár Önre, ugyanis a Mindentudó bojlerem feladta a küzdelmet, miközben segített nekem az Ön által kért jóslásban vala.
Kedves 42-es!
A sertéspestis kihat az életére. A malacainak 3/4-ét el fogja vinni, úgyhogy minél hamarabb vágja le őket!
Kedves 43-as!
Jenő bá lába elég rosszul van. Menjen be a szobájába és mondja neki, hogy csepegtessen négy fiola szénsavas üdítőitalt az ajtófélfára, és a láb onnantól nem fáj lészen.
Nagyúr, minden hódolatom!
Bevallom voltak kétségeim, de minden bevált, amit eddig jósoltál.
Igen, jó dolgok történtek a rekettyésben, mert alig volt cserszömörce és csalán, meg a szúnyogok is alig csipkedtek össze, na és Rebeka lány!
Biztosan kiderítettem, de miután megjósoltad, már alig voltak kétségeim, ám ezentúl minden leheletedet áldani fogom, mert tényleg a jövőbe látsz, mindent elmondtál, amit tudni akartam.
Hálásan köszönöm, szent ember, Jósok Jósa, azt hiszem ideje lenne szobrot állítani neked, mint prófétának, a kedvenc gömböddel a kezedben, ami valójában a Földgolyó, amint hirdeted a jövő igazságát.
Éljen a nagyúr, éljen Donoven a hatalmas a mindent tudó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!