Szeretne valaki jóslást?
Figyelt kérdés
Kedves jóslásra vágyók!
Donoven jósúr vagyok és amennyiben szeretnétek jóslást, jelentkeznetek kell a kommentekben. Természetesen minden jóslás ingyenes. Megpróbálok minden érdeklődőnek jósolni, de sajnálatomra csak 99%-ban biztos tanácsokat adok.
2021. júl. 17. 18:25
32/80 anonim válasza:
De a Rebeka biztosan lány?
Szivárvány volt az égen, amikor megismertem.
33/80 A kérdező kommentje:
31-es, a Gömb már túl megerőltetett, úgyhogy nem biztos, hogy a válaszom 100%-ban biztos. A Gömb szerint fia lesz.
2021. júl. 18. 16:18
34/80 A kérdező kommentje:
32, a Gömb szerint lány, de nem biztos, hogy hetero...
2021. júl. 18. 16:19
35/80 anonim válasza:
És lebuktál.. igaz el se hittem egy szavad se. Nem lehet gyerekem. :D
#31-es vagyok
36/80 A kérdező kommentje:
Jaj ne lebuktam
Most mit kezdjek??? Valaki megjósolná, hogy mit kéne csinálnom?
2021. júl. 18. 16:54
38/80 anonim válasza:
nem rossz jós ez, ingyen mit akartok?
Majd belejön, csak dugd fel a töltőre a gömböt, vagy valahová én megjósolom, hogy egyszer majd sikerülni fog beletrafálni, pedig nekem gömböm sincs, csak egy fél bögre hideg kávéba tudok belenézni és zacc sincs benne, mert nescafe.
39/80 anonim válasza:
Ha belegondolok, mennyit spóroltam, mert nekem hármat is jósolt, az legalább egy aranylánc, egy aranygyűrű, meg egy arany karkötő rendes áron, vagyis komoly összeg, több mint négyszáz Forint, mert annyit pengettem a Gazsinak értük, aki meg is esküdött az anyja életére, meg hogy a covidtól pusztuljon el, így biztosan színarany, semmi kétségem felőle.
40/80 anonim válasza:
Kedves Joshi Baráth úr! Kérem szépen jósólja meg nekem, hogy a gyerek hova tette a székletet fellazító tablettámat, mert sehol nem találom. Kérem segítsen rajtam Józsi úr!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!